StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

За хвилини і без спеціальних засобів: як зробити, щоб взуття не натирало

9 липня 2024, 20:09оновлено 10 липня, 15:33
18279
Натирання через невідповідний розмір взуття є частою проблемою, яку можна легко вирішити. Главред з'ясував, як зробити, щоб взуття не натирало.
За хвилини і без спеціальних засобів: як зробити, щоб взуття не натирало
Як розносити взуття, що натирає - найефективніші методи / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Проблема натирання взуття знайома багатьом людям і може створювати значний дискомфорт. Натирання виникає, коли взуття не підходить за розміром або формою, або якщо воно нове і ще не розношене. Натирання може спричиняти появу мозолів, болю та подразнення шкіри. Про те, як зробити так, щоб взуття не натирало розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1" ведуча програми "SuperГОСПОДАРКА" Ірина Гулей.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як визначити якісне взуття, рекомендуємо наш матеріал: Як дізнатися оригінальне взуття чи ні: стиліст назвала головні ознаки підробки.

Що робити, коли взуття натирає ноги

За її словами, вирішити проблему натирання взуття можна за допомогою звичайного господарського мила.

"Для цього нам знадобиться звичайне господарське мило. Проходимося милом по проблемних місцях. Це зазвичай задник та передня частина. І вуаля, тепер наше взуття натирати не буде. Цей спосіб також підходить для виробів зі шкіри та будь-яких інших матеріалів", - зазначила вона.

Дивіться відео про те, що робити якщо у взуття жорсткий задник:

Як розносити взуття, що натирає

Ірина Гулей вказує на те, що нове взуття має неприємну особливість – в магазині підходить, а потім з'ясовується, що в деяких місцях воно тисне та, навіть, натирає. Вона показала простий метод як розтягнути взуття в домашніх умовах.

"Фокус полягає у наступному – одягаємо шкарпетки. І тоді вже взуваємось. І далі по всій цій красі проходимося феном. Після фенових процедур треба трохи походити. І вже за 15 хвилин ваше взуття стане зручнішим.

Дивіться відео про те, як розносити взуття:

Хто така Ірина Гулей

Гулей Ірина - креативний продюсер "Сніданку з 1+1", журналіст, телеведуча.

Що зробити, щоб шкіряне взуття не натирало

У випадку, якщо взуття потрібно розтягнути ще більше, вона радить повторити процедуру з феном, однак, внести певні корективи.

"Якщо туфлі треба розтягнути ще більше, просто одягніть ще одну пару шкарпеток і знову пройдіться феном. Така незвична процедура врятує ваші ніжки від мозолів. Тільки перед виходом не забудьте зняти шкарпетку", - резюмувала вона.

Що відомо про "Сніданок з 1+1"

"Сніданок з 1+1" — ранкове шоу телеканалу 1+1 виробництва 1+1 Media. Програма триває три години і є найдовшим в Україні ранковим шоу у прямому ефірі. "Сніданок з 1+1" подає новини, розваги, корисні поради та інтерв'ю з цікавими гостями у прямому ефірі. Програма містить декілька ранкових випусків ТСН, повідомляє Вікіпедія.

"Сніданок з 1+1" має власну музичну студію, тому в програмі звучить жива музика. На YouTube канал "Сніданку з 1+1" підписано понад 500 тисяч користувачів.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти