StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко припаркувати автомобіль: автомобілісти розкрили лайфхак із дзеркалами

15 липня 2024, 18:25оновлено 16 липня, 11:51
315
Як навчитись швидко та правильно паркуватись - жінка поділилась корисним лайфхаком у Мережі.
Як швидко припаркувати автомобіль: автомобілісти розкрили лайфхак із дзеркалами
Як швидко припаркуватись / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels

Паркування - це одне із тих завдань, які важко освоїти водіям, коли справа доходить до водіння, тож варто вміти робити це вправно. У Мережі поділились дієвим лайфхаком, як за 10-секунд припаркуватись.

Бувають ситуації, коли ви на жвавій головній дорозі, а із паркуванням певні проблеми, тоді варто уважно та ретельно обирати місце. Автомобільний експерт у TikTok поділилась корисними порадами, передає видання Mirror.

Експертка часто публікує корисні хитрощі та поради для автомобілів та водіїв. Нещодавно вона опублікувала короткий ролик, де показала, як припаркуватися всього за 10 секунд, щоб вам ніколи більше не хвилюватися.

відео дня

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

На відео жінка показала, як відрегулювати бічні дзеркала та дзеркала заднього виду, щоб було видно бордюр та транспорт позаду. Процес займає всього кілька секунд, і коли ви рухаєте дзеркала, тож можна легко побачити двері автомобіля.

Деякі автомобілі мають автоматичні дзеркала, якими можна керувати одним натисканням кнопки. Зазвичай він розташований на дверях автомобіля поруч із вами, і його дуже просто регулювати огляд, не встаючи зі свого місця. Деякі транспортні засоби навіть мають функцію, яка робить це автоматично щоразу, коли ви їдете заднім ходом.

Дивіться відео про те, як швидко припаркуватись:

@master_driver666 Teach you a little driving knowledge in ten seconds.#driving#skills#tips#knowledge#fpy♬ 原聲 - Master driver

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти