StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Спрацює за 15 хвилин: як прибрати жир і бруд із плити за допомогою чарівної пасти

22 серпня 2024, 11:02
7028
Рішення складається з чотирьох легкодоступних компонентів.
Як відмити плиту від жиру
Як відмити плиту від жиру / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Чищення плити може здатися досить складним завданням, адже на ній накопичується жир, бризки їжі та стійкий наліт, але фахівці Lottomart придумали ефективний і доступний метод очищення плити "зроби сам", використовуючи звичайні побутові інгредієнти.

Їхнє домашнє рішення складається з чотирьох легкодоступних компонентів: харчової соди, білого оцту, рідкого мила для посуду і води, пише express.co.

Щоб приготувати чистячу пасту, потрібно змішати в мисці півчашки харчової соди з півчашки води, щоб вийшла густа консистенція.

відео дня

Потім додайте столову ложку рідкого мила, поки суміш не стане однорідною, а якщо ви віддаєте перевагу ароматним мийним засобам, то просто додайте 5-10 крапель улюбленої ефірної олії.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Щоб нанести пасту, щедро розподіліть її по поверхні плити, приділяючи особливу увагу місцям із сильним жиром або пригорілою їжею.

Після цього налийте чверть склянки білого оцту в пляшку з розпилювачем і злегка розпиліть його на нанесену пасту. У результаті реакції з харчовою содою в пасті утворюється легке шипіння, що допомагає видалити стійкий наліт.

Потім дайте розчину настоятися протягом 15-20 хвилин, щоб інгредієнти ефективно зруйнували стійкі плями.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

За допомогою губки або м'якої тканини акуратно протріть плиту круговими рухами. Абразивна природа харчової соди допоможе видалити залишки бруду, не подряпавши поверхню.

На завершення змочіть чисту тканину водою, щоб стерти пасту і видалити бруд. Щоб на поверхні не залишилося розводів, витріть її іншою чистою сухою тканиною.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти