StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Павуків вдома більше не буде: жінка поділилась цікавим лайфхаком

22 серпня 2024, 04:10оновлено 22 серпня, 14:20
24839
Ви, напевно, помітили збільшення кількості павуків, які снують по вашій оселі в цю пору року - на щастя, є просте рішення, як їх позбутися.
Павуків вдома більше не буде: жінка поділилась цікавим лайфхаком
Як позбутися павуків вдома / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

З наближенням шлюбного сезону павуки шукають затишного місця, де можна оселитися, і кути вашої оселі - саме те, що треба. Однак, є простий спосіб з ними боротись, пише Mirror.

Вам також може бути цікаво: Забійний засіб гарантує 100%-вий результат: який запах не люблять миші.

Як відлякати павуків

відео дня

Люсі Каліс, яка ділиться лайфхаками на своїй сторінці в TikTok розповіла, як захистити свій будинок від павуків.

У відео показано, як Люсі протирає всі свої меблі - від верхньої частини світильників до телевізора і стін - кухонним рушником, обприсканим сумішшю води і білого оцту. Вона починає з протирання верхньої частини світильників, потім переходить до стін і дверних коробок на внутрішньому дворику. Вона також використовує розчин у кутах кімнат, на вхідних дверях і на плінтусах.

"Не знаю, як ви, а я зараз знаходжу павуків скрізь у своєму будинку. Тому я покажу вам, як захистити свій будинок від павуків - вам знадобляться лише дві речі, які, я гарантую, у вас вже є. Білий оцет і вода", - сказала Люсі.

За її словами, білий оцет чудово підходить для чищення багатьох речей.

"Вам знадобиться лише одна частина оцту на 10 частин води. Якщо можете, покладіть його в порожню пляшку з-під розпилювача", - каже жінка.

Вона також пояснила, що оцет призначений для відлякування павуків і є безпечним для собак. Крім того, цей метод не вбиває тварин, а лише відлякує їх від "заселення" у вашому домі.

Дивіться відео, чим обробити кімнату від павуків:

@lucykalice Spider proof your house…if you dont like spiders this one is for you! And if you stayed until Dudley made a break for it ??? #spiders#spiderseason#cleantok#cleaning#cleanwithme#dogfriendly#cleaninghacks#cleaningmotivation#cleaningtips♬ original sound - LucyKalice

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти