StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Для чого люди кладуть кульки з фольги в пральну машину

3 червня 2024, 12:19
12022
Помістивши дві або три алюмінієві кульки розміром з тенісний м'яч у барабан пральної машини, ви отримаєте безліч переваг.
Для чого кладуть кульки з фольги в пральну машину
Для чого кладуть кульки з фольги в пральну машину / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Алюмінієва фольга, крім використання на кухні, може знайти й інше застосування, зокрема в пральній машині. Деякі господині кладуть кульку алюмінієвої фольги в барабан пральної машини.

Якщо покласти кульку алюмінієвої фольги в барабан пральної машини, одяг буде краще відпиратися і дбайливіше доглядати за ним, пише французький портал Sante+.

Навіщо прати з кульками в пральній машині?

Алюмінієва фольга має безліч застосувань. Як зробити кульки з фольги для прання? Помістивши дві або три алюмінієві кульки розміром з тенісний м'яч у барабан пральної машини, ви отримаєте безліч переваг.

відео дня

Усунення статичної електрики

Одяг, особливо із синтетичних тканин, створює електричні заряди. Алюміній допомагає поглинути статичну електрику з одягу, що дає змогу прати його більш ефективно.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Ви також можете використовувати кульки з алюмінієвої фольги в сушильній машині для зняття статичної електрики з одягу. Алюміній також допомагає швидше висушити одяг.

Коли одяг перебуває в сушильній машині, він треться один об одного, обмінюючись електронами. Один предмет одягу може бути заряджений позитивно, а інший - негативно.

У результаті одяг злипається, тому що протилежні електричні заряди притягуються один до одного. Кульки з алюмінієвої фольги допомагають зняти статичну електрику з одягу, розділити його та швидше висушити.

Зробіть одяг чистішим

Алюміній допомагає краще очищати одяг, легше видаляючи складні плями.

Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою
Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою / Інфографіка Главред

Не хвилюйтеся, алюмінієва кулька не подряпає барабан вашої пральної машини і не пошкодить одяг. Цей трюк також економічний, адже одну кульку можна використовувати безперервно протягом шести місяців.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти