StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дзеркальна дата 09.09: як загадати бажання і змінити життя на краще

9 вересня 2021, 09:55
Сьогодні - магічний та потужний з точки зору енергетики день. Загадати бажання можна трьома способами: традиційним, абсурдним і за правилом "золотої хвилини".
гороскоп_астрологія_нумерологія
Нумерологи радять всі важливі справи починати саме в такі дзеркальні дати / Pic2.me

Сьогодні - 9 вересня 2021, дев'яте число дев'ятого місяця, дзеркальна дата. Це особливий, магічний день, коли Всесвіт може почути наші бажання, а значить можна сміливо планувати великі зміни.

Нумерологи радять всі важливі справи починати саме в такі дзеркальні дати. Подібне злиття чисел заряджає мрію, намір або дію позитивною енергетикою, а також привертає удачу.

Крім того, дев'ятка – найсильніше число, що має потужну енергетику. А значить дев'ятку та її силу можна використовувати для виконання бажаного.

Число дев'ять вважається числом ангелів, символізує чесність, щирість, відповідальність.

Що варто робити 09.09.2021

Експерти радять сьогодні завершувати справи і підбивати підсумки. Якщо вам вдасться закінчити хоча б один проект, то Всесвіт дасть поштовх всім іншим.

У дзеркальні дати не можна зупинятися на досягнутому. При цьому варто врахувати: день підкине безліч варіантів, тому дуже важливо не лише зробити правильний вибір, але й не зійти потім з обраного шляху.

Сьогодні закон тяжіння працюватиме як ніколи сильно. Працює правило: ми притягуємо в своє життя те, чого дуже хочемо, а значить є шанс змінити життя на краще, адже сьогодні енергетичний зв'язок із Всесвітом дуже сильний.

Нумерологи радять бути уважним і помічати підказки згори. Ваша уважність, цілеспрямованість і віра допоможуть вийти на світлий бік життя.

Найголовніше - не витрачати час і зусилля на порожні справи і бажання. Якщо ви хочете досягти успіху в роботі або внести позитивні зміни в особисте життя, важливо правильно розставити пріоритети і зрозуміти, що вам дійсно потрібно.

Дзеркальна дата 09.09: що не варто робити

Забудьте сьогодні про лінь, не відкладайте всі справи на завтра.

Не можна сваритися, проявляти агресію, влаштовувати конфлікти. Крім того, фахівці рекомендують не здійснювати сьогодні спонтанних покупок.

Як загадати бажання 09.09.2021

Є три способи загадати бажання дев'ятого вересня, щоби воно обов'язково збулося.

Правило "золотої хвилини"

Коли 09.09 на годиннику буде дев'ять годин і дев'ять хвилин (неважливо ранку або вечора), Всесвіт буде відкритий. Потрібно повторити своє бажання 9 разів - ваше прохання на 100% почують.

"Абсурдний" спосіб

Дозвольте собі сьогодні бути трохи ексцентричним - впродовж дня робіть нестандартні дії. Це може бути що завгодно. Ви можете вийти в магазин в капцях і халаті або ходити спиною вперед. Такі абсурдні вчинки змінять звичний плин життя, залучать нову енергію, що буде спрямована на виконання бажань.

Традиційний спосіб

Запишіть бажання на листочку паперу. Наприклад: "Я вийшла заміж" , "Я купив машину". Не використовуйте частинку "не", пишіть бажання як доконаний факт. Листочок треба спалити, зберегти попіл до Нового року, а в святкову ніч випити з шампанським.

читайте такожПрикмети на 9 вересня: що не можна робити в день Анфіси і як уберегти себе від біди

Якщо сьогодні ви з якихось причин не встигнете загадати бажання, не турбуйтеся. Магічні дні є щомісяця, наступні дзеркальні дати до кінця року:

10.10 - в цей день можна почати життя з чистого аркуша, якщо діяти рішуче;

11.11 - цього дня необхідно подумати про своє майбутнє, провести внутрішню трансформацію;

12.12 - буде легко сприйматися будь-яка інформація, можна отримати нові знання або перейняти досвід старших.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти