StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як правильно зберігати сир на кухні: буде свіжим набагато довше

20 вересня 2024, 03:30
19
У Мережі поділились чудовим трюк, як довше зберегти шматок сиру свіжим.
Як правильно зберігати сир на кухні: буде свіжим набагато довше
Як правильно зберігати сир / колаж: Главред, фото: unsplash

Молочний продукт дійсно зберігається довше, ніж більшість речей у наших холодильниках, однак існує ризик, що він почне вкриватись цвіллю, якщо його довго не використовувати.

У Мережі поділились простим рішенням, яке може запобігти псуванню вашого сиру. Усе залежить від того, як ви його зберігаєте та коли ви відкриваєте герметичну пластикову упаковку.

Шеф-кухар TikTok поділилась секретом збереження сиру порадивши не зберігати його в оригінальній поліетиленовій упаковці, оскільки це може затримати вологу в молочному продукті. Натомість Кетлін Ешмор запропонувала спеціалізований "сирний папір", адже це найкращий вибір для обгортки сиру. Якщо такого папіру немає під рукою, то відмінно підійде папір для випікання.

відео дня

Дивіться відео про те, як правильно зберігати сир вдома:

"Я прошу вас, будь ласка, перестаньте зберігати свій сир у пластику з продуктового магазину. Він запліснявіє вже після першого разу, коли ви наріжете його. Я використовую сирний папір, але якщо ви не можете взяти його в руки, ви можете використати шматок пергаментного паперу і покласти його в паперовий пакет. Головне, щоб сир "дихав", - пояснила Кетлін.

Сир, як правило, має вищий рівень вологи, якщо він не може "дихати", то волога потрапляє в пастку, і це є розсадником бактерій і цвілі. Просто загорніть його як гарний маленький подарунок, і ви побачите, що він прослужить вам у три-чотири рази довше в холодильнику, ніж якби ви залишили його в пластику.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти