StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого ідеальний зір: треба за 11 секунд знайти лампочку

9 грудня 2023, 05:30оновлено 9 грудня 2023, 15:21
2050
Розгадайте дуже хитру і вкрай непросту головоломку – треба знайти лампочку в бібліотеці, яка дуже добре захована від вашого уважного погляду.
глава
Знайдіть лампочку за 11 секунд / Jagranjosh

Коли вам нудно і хочеться різноманітності, спробуйте порозгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії допоможуть цікаво провести час і потренувати мозок. На цей раз нам пропонують знайти ламочку в бібліотеці.

Головоломка від Jagranjosh дійсно вкрай непроста. Щоб її розгадати, потрібно мати дуже чіткий зір і гарну концентрацію. Відшукати лампочку реально непросто.

Подобаються головоломки? Тоді спробуйте розгадати ще одну: Головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 9 секунд знайти кішок

відео дня

На малюнку - бібліотека з книгами на полицях. Жінка приносять нові книги, а чоловік тримає книгу на полиці за допомогою сходів. Діти вчаться, деякі з них грають у настільні ігри.

Ваше завдання - за 11 секунд знайти, де ж тут лампочка.

Загадка
Дивіться дуже уважно на картинку і спробуйте знайти лампочку / Jagranjosh

Готові? Тоді поїхали!

Розгадка
Якщо вдалося знайти лампочку, у вас прекрасний зір / Jagranjosh

Не знайшли лампочку? Не турбуйтеся, головоломка реально вкрай непроста. Ловіть відгадку: лампочка захована в книзі в нижньому ряду полиці з правого боку.

Спробуйте й інші головоломки. Наприклад, у нас для вас є оптична ілюзія, де треба за 9 секунд знайти кішок. Коти рудо-білі, деякі з них навіть у чорних капелюхах. А вам знадобиться знайти білих кішок.

Також пропонуємо вам і хитру головоломку для найуважніших. Білі ведмеді в різнокольорових светрах ловлять рибу і її шукають. Вам потрібно за 10 секунд знайти її швидше ведмедів.

Можете спробувати знайти кота за 8 секунд. У цій головоломці кіт ховається серед кексів. Уся фішка в тому, що кекси схожі на тварину, і це плутає людину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти