StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На диво гарні сумки у стилі 30-х входять в моду на весну-літо 2021

20 лютого 2021, 20:08
У весняно-літньому сезоні на нас чекає багато прекрасних, дивовижних та неповторних сумок, які готові прикрасити наше життя і стати надійними помічниками.

Нова сумка завжди приносить у життя жінки приємні емоції. Одні відчувають захват і прагнуть якомога швидше "вигуляти" чудовий аксесуар та похвалитися придбанням. Інші відчувають внутрішній злет й у них виростають крила, часом такі важливі для того, щоб зробити черговий крок або ухвалити важливе рішення, за яким почнуться довгоочікувані зміни. Є, звичайно, чимало тих, для кого сумка – всього лише доповнення до їхнього яскравого образу, тому вони не пропускають нагоди доповнити свою "скриню скарбів" і завжди тримають руку на пульсі моди.

відео дня

У будь-якому разі, сумка для жінки важлива. Розуміючи це, її величність Мода не скупиться на різноманітність, і намагається догодити всім. Однією з найбільш трендових сумок 2021 року стане сучасний варіант культової сумки з епохи "лихих" - у нашому матеріалі Лаконічна сумка в стилі 90-х стане найбажанішою у 2021 році можете докладніше про неї дізнатися.

Насправді у весняно-літньому сезоні на нас чекає багато прекрасних, дивовижних і неповторних сумок, які готові прикрасити наше життя і стати надійними помічниками. Купити все - нереально, та й не треба. Є деякі ключові моделі, які будуть повсюди цієї весни і влітку. І якщо ви шукаєте варіант не на кілька років, не для інвестиції, а просто для того, щоб цей постапокаліптичний рік прожити легко, зручно та радісно, то ми сьогодні вам про них розповімо.

Ми зібрали для вас фотогалерею наймодніших сумок весна-літо 2021 - обов'язково подивіться її для натхнення і розуміння трендів.

Модні сумки весна-літо 2021: гарячі тренди

Сумки всіх кольорів веселки - головний тренд

Досить сумувати, натякає нам Мода 2021. Час радіти життю, і спробувати знову повірити в те, що життя прекрасне! А допоможуть нам у цьому сумки, виткані з усіх кольорів веселки. Вибирайте сумку будь-якого фасону, але, щоб колір обов'язково був життєстверджувальним – рожеву, блакитну, жовту, червону, синю, бузкову, фіолетову чи зелену. Покажіть світу, що вам подобається, і він вам посміхнеться.

Модні сумки-весна літо 2021
Модні сумки-весна літо 2021 / Instagram

Новинка сезону - плоскі сумки

Мода раптом вирішила нам нагадати, що трендова річ не обов'язково має бути практичною. Тому для тих, хто готовий на деякі незручності заради того, щоб йти у ногу з модою, на зміну крихітним сумкам прийшли плоскі варіанти. У таку сумку поміститься телефон, ключі від квартири й максимум гаманець. Загалом, іноді це все, що нам потрібно.

Модні сумки-весна літо 2021
Модні сумки-весна літо 2021 / Instagram

У моді великі сумки

Якщо любите носити все з собою, то Мода подбала й про вас: все ще у трендах величезні сумки, до яких може вміститися частина вашого життя. Це можуть бути сумки-мішки, а також класичні каркасні сумки з жорстким дном, які найкраще пасують діловим жінкам.

Модні сумки-весна літо 2021 / Instagram
Модні сумки-весна літо 2021 / Instagram

читайте такожЦі витончені жіночі штани кльош з 70-х будуть всюди навесні та вліткуЯскравий тренд - плетені сумки

Мода на сумки з рафії тягнеться вже другий рік поспіль, тому цілком можливо, що такий аксесуар у вас вже є. Поспішаємо вам повідомити, що прощатися з плетеною сумкою зарано, адже у прийдешньому весняно-літньому сезоні вони будуть шалено популярними. На особливу увагу заслуговують плетені сумки-коробки, а також акуратні й дуже симпатичні моделі через плече.

Модні сумки-весна літо 2021
Модні сумки-весна літо 2021 / Instagram

Величезна тенденція - сумка-відро з 30-х

Знаменита сумка, яку в 30-х роках подарував світові Louis Vuitton, у сезоні весна-літо 2021 розквітне, як розкішна квітка. Вона стане вдалою знахідкою для тих, хто любить незвичайні неповторні речі. Такі сумки красиво поєднуються з будь-яким стилем одягу, тому кожен зможе знайти для себе оригінальну модель, яка доповнить образ.

Модні сумки-весна літо 2021
Модні сумки-весна літо 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти