Євген Руденко

22 травня 2024, 20:24
274
Євген Руденко

Президент благодійної організації 2xEnergy, директор Інституту розвитку Блокчейн технологій, фінансовий аналітик, експерт у сфері Blockchain та DeFi (децентралізованих фінансів)

Особиста інформація

  • Ім'я: Євген Вікторович Руденко
  • Дата народження: 31 березня 1983 року
  • Місце народження: Скадовськ, Херсонська область, Україна

Кар'єра

відео дня

З самого початку своєї кар'єри Євген Руденко виявляв інтерес до різних аспектів бізнесу. Свій професійний шлях він розпочав з організації виставок у компанії "Парус Експо Медіа". З часом він активно розширював свої знання та набував досвіду в різних сферах, приділяючи особливу увагу високим технологіям.

У 2012 році Руденко зацікавився фінансовими ринками і почав займатися біржовою торгівлею. Поступово його інтереси поширилися й на ринок криптовалют, що з часом стало головним напрямком його діяльності.

Сьогодні Євген Руденко зосереджений на фінансах та блокчейн-технологіях, розглядаючи фінансові ринки як платформу для реалізації своїх амбіцій. Він твердо вірить, що майбутнє фінансового світу лежить у сфері децентралізованих фінансів.

Досягнення та ініціативи

  • У 2023 році став директором Інституту Розвитку Блокчейн Технологій, інноваційного центру, присвяченого дослідженню, розвитку та популяризації технології блокчейн.
  • У 2024 році заснував благодійну організацію 2xEnergy, прагнучи масштабних благодійних ініціатив.

Освіта

  • Київський Національний Університет Культури та Мистецтв (КНУКІ), спеціальність "Менеджмент соціокультурної діяльності".

Громадська діяльність

Євген Руденко активно бере участь у різних заходах і виступає в ролі спікера на теми, пов'язані з фінансовими ринками, блокчейном і сучасними технологіями. Він консультував провідних українських підприємців, які входять до ТОП-100 за версією Forbes Україна.

Хобі та особисті інтереси

У вільний час захоплюється сучасними технологіями, дизайном, музикою, спортом та подорожами. Полюбляє читати книги та проводити час із сім'єю.

Родина

Одружений, виховує сина.

Соціальні мережі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти