Гороскоп на вересень-2022 для всіх: Козеріг буде навантажений, як віслюк, а Діві пощастить у коханні

31 серпня 2022, 05:53оновлено 31 серпня 2022, 13:24
Гороскоп для всіх знаків на вересень-2022 від астролога Влада Росса обіцяє неймовірно успішний період Терезам і Овну, а чотирьом знакам – невдачі та проблеми.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень-2022 для всіх знаків зодіаку
Астролог Влад Росс розповів, на кого у вересні-2022 чекає удача в коханні, на кого – успіх у фінансових справах / УНІАН, bizim.media, 1room.ru

Події вересня 2022 року багато в чому будуть визначатися ретроградністю Меркурія, яка почнеться 10 вересня і майже весь місяць накладатиме безліч обмежень на кожного з нас. Зате у кожного з'явиться шанс проаналізувати минуле, повернутися до незавершених справ, а також повернути у своє життя людей із минулого, з ким із якихось причин був втрачений зв'язок.

Меркурій більшу частину місяця рухатиметься Терезами, що зробить представників цього знака зодіаку щасливчиками місяця. А оскільки Терези – це знак ділового партнерства, це означає, що ділові партнери, які раніше посварилися, саме у вересні зможуть відновити співпрацю. Те саме стосується і подружніх відносин.

Втім, чотирьом знакам зодіаку у вересні-2022 року не тільки ретроградний Меркурій попсує нерви, а тому їм на початку осені точно не позаздриш.

Невдахи вересня-2022:

Скорпіон

Вересень 2022 року буде для Скорпіона складним періодом. Марс цього місяця включить тему криз і трансформацій, оскільки Близнюки, де він перебуватиме, є знаком смерті для Скорпіона. Тому вересень – украй катастрофічний місяць.

Воїни-Скорпіони, які зараз на фронті захищають Україну, повинні бути вкрай обережними, оскільки є великий ризик отримати поранення.

У вересні Скорпіону доведеться вирішувати питання кредитів, страховок, спадщини, тобто питання, пов'язані з чужими грошима. Тому вересень – найгірший час для того, щоб позичати гроші.

Скорпіону не слід ризикувати фінансами, особливо 14-17 вересня.

Крім того, цього місяця можливі ДТП і нещасні випадки. Вересень-2022 – не найкращий час для поїздок за кордон або будь-яких інших далеких поїздок.

Основною кризовою точкою для Скорпіона можуть стати відносини з друзями, однодумцями. Можливо, йому доведеться переглянути свої стосунки з цими людьми або відмовитися від спілкування з тими, хто раніше були близькими друзями. Більше того, Скорпіон може посваритися з усім своїм дружнім оточенням і залишитися на самоті.

Тому у вересні не виключені розриви зв'язків або серйозні зміни у відносинах. Скорпіону буде важко стримувати свої почуття і емоції в середині місяця, та й партнери будуть неприємно дивувати.

Але, незважаючи на всі неприємності і складності місяця, у Скорпіона буде шанс зміцнити відносини, адже замість непотрібних людей, які підуть із його життя, прийдуть нові.

Смерть, переродження, трансформація відносин – все це дуже сприятливо для Скорпіона саме у вересні.

Якщо Скорпіон давно хотів розірвати відносини з кимось, наприклад, партнером по шлюбу, то прийшов час зробити це. Також у цей час можна розлучитися зі старим діловим партнером, який колись "кинув" Скорпіона на гроші. Та й взагалі, якщо Скорпіону набридло перебування в партнерстві з кимось, потрібно відійти від цієї людини саме в цьому місяці.

Втім, у вересні-2022 у Скорпіона може з'явитися серйозна допомога і моральна підтримка від нових однодумців, серед яких цілком можуть виявитися друзі дитинства.

Козеріг

"Жирний мінус" – саме під таким знаком пройде вересень-2022 у Козерога.

Цього місяця Козеріг буде змушений витрачати колосальну енергію на вирішення питань, пов'язаних із роботою, щоденною працею, а також здоров'ям, яке раптово може погіршитися. На представників знака чекають рутина, труднощі і старі болячки.

Козеріг звалить на себе більше зобов'язань, ніж зможе потягнути. Але, незважаючи на це, вересень стане для нього сприятливим часом, щоб взятися за ті справи, які він давно відкладав.

Якщо у представників знака був більш-менш розслаблений стан у попередньому місяці, то вересень буде більше завантажений справами і необхідністю вирішувати найрізноманітніші побутові питання. Козеріг може, як віслюк, звалити на себе величезний тягар різних справ.

Вересень 2022 року – хороший період, щоб потурбуватися про здоров'я. Козерогу слід обстежитися, пройти діагностику. Якщо запустити якусь недугу, далі все буде дуже складно. Також Козерогу обов'язково потрібно відвідати стоматолога, навіть якщо поки що нічого не турбує. Ледь відчувши найменшу напругу або дискомфорт у певному органі, Козерогу потрібно вирушати до лікаря.

Перший місяць осені стане для представників знака найкращим часом для початку правильного способу життя. В цей час не зайвим буде сісти на дієту, почати загартовуватися, робити фізичні вправи, записатися до фітнес-клубу, та й взагалі, зайнятися спортом.

В середині місяця Козерогу потрібно обережніше поводитися з протилежною статтю, оскільки можливі сварки, розбіжності, помилки в роботі, інтриги на робочому місці.

Складна ситуація виникне наприкінці місяця. В цей час Козерога можуть звільнити. 27-30 вересня можуть ознаменуватися несподіваним звільненням або скороченням.

Приємні події місяця у Козерога будуть пов'язані з тим, що у нього з'являться корисні інсайди. Також можливе несподіване виповнення бажань, а також отримання подарунків. Причому подарунки будуть дуже суттєвими, практично подарунки долі.

Водолій

Вересень 2022 року буде для Водолія невдалим місяцем. З одного боку, представники знака будуть прагнути до розваг, задоволення і до того, щоб дарувати радість і приємні емоції іншим. З іншого боку, на них можуть чекати розчарування в любові.

Комусь із Водоліїв місяць може здатися досить активним, оскільки вони почнуть займатися спортом і грати в різні ігри. Однак у Водолія є ризик програти величезну суму грошей у казино.

У тих Водоліїв, які мають творчу професію, з'явиться натхнення. Вони почнуть працювати над новим проектом, або ж у них з'явиться нова творча ідея, яку вони активно обговорюватимуть з іншими людьми. У всьому цьому буде важливо поки що не здійснювати задумані проекти, оскільки їх початок у вересні буде фальстартом.

Вересень-2022 сприятливий для Водолія в плані сексуальних ігор і любові, оскільки Марс буде в 5-му домі – домі любові. У цей час може зрости інтерес до протилежної статі, тому можливі зустрічі, знайомства, сексуальні ігри, інтриги. Однак партнер Водолія може виявитися підступним, підмішає йому в напій клофелін або щось інше і залишить Водолія без грошей. Тому до кохання та сексуальних ігор потрібно підходити дуже обережно.

В середині місяця можливе непорозуміння з близькими людьми, аж до сварок і навіть розлучення.

Також у вересні-2022 Водолій може придбати щось непотрібне. Наприклад, купить нерухомість, яка виявиться йому абсолютно ні до чого.

Водолію слід економити, гроші витрачати тільки на їжу. Буде великий ризик піддатися спокусі і витратити на розваги та задоволення більше грошей, ніж планувалося.

Приємні події в житті Водолія у вересні-2022 будуть пов'язані з пристрастю і сексуальністю. На нього чекає надмірна чуттєвість, приємні зустрічі, поцілунки, кохання. Також у житті Водолія можуть з'явитися несподівані гроші, які він знайде десь на узбіччі, образно висловлюючись. Можливі подарунки від партнерів і вдалі угоди.

Порада Водолію – не захоплюватися грою. Адже якщо зараз йому фартить, це ще не означає, що так буде протягом усього місяця. Найнебезпечніший період – кінець місяця, особливо 25-30 вересня. У ці дні Водолій ризикує прогоріти повністю.

Риби

Вересень-2022 у Риб буде пов'язаний із необхідністю вирішувати різні питання, що мають відношення до сім'ї, родичів, нерухомості. Не виключений приїзд родичів і складності з ними.

У Риб може з'явитися бажання вирушити в гості до рідних і близьких. Або ж Рибам доведеться вимушено емігрувати.

Однозначно слід готуватися до великих проблем у відносинах із родичами, при переїздах, у поїздках.

Крім того, у Риб можливі неприємності, пов'язані з комунальними послугами. Якщо вони давно не платили комуналку, їх можуть спробувати викинути з дому. Дуже вірогідні складні ситуації з нерухомістю та орендою житла. Тому Рибам цього місяця вкрай важливо знайти гроші та повернути борги, інакше їх можуть викинути з дому або з роботи.

Особливо несприятливий період чекає на Риб 10-20 вересня. Можливі сварки і розбіжності з родичами. Крім того, буде складно порозумітися з Фемідою – можливі судові розгляди, краще на цей час їх не призначати. Також можливі додаткові витрати на сім'ю та дім. Риби просто будуть виведені з рівноваги в цей час. Також є небезпека ДТП і нещасних випадків.

Що стосується приємних подій місяця, то у Риб можливі несподівані знайомства, приємні сюрпризи від партнерів, моральна і матеріальна підтримка від коханців, вихід відносин на новий сакральний рівень. Вдалою буде рекламна кампанія Риб, а також у них з'являться нові творчі ідеї.

Нейтральним вересень-2022 буде для наступних знаків:

Телець

Вересень-2022 для Тельця обіцяє бути рівним спокійним місяцем, а фартити буде у фінансових справах. Представникам знака доведеться більше уваги приділити грошам.

У вересні у Тельця може з'явитися багато важливих справ, роботи. Він буде просто перевантажений замовленнями.

Цього місяця представникам знака не завадить щось довчити, підтягнути якісь знання. На ретроградному Меркурії їм буде корисно повернутися до освіти, яка свого часу не була завершена. Все це допоможе підвищити рівень доходів Тельця.

Також Тельцю буде корисно підучити іноземні мови. Взагалі, у вересні буде непоганий час, щоб вкластися в освіту, купити важливу інформацію, читати якомога більше книг. Тому варто записуватися на курси, семінари, особливо в перший тиждень місяця.

На початку і наприкінці місяця у Тельця непогані шанси отримати прибуток, а от у середині – буде більше витрат. Слід бути обережнішим із фінансами поблизу 15-16 вересня, краще утриматися від будь-яких ризикованих дій у цей час.

Ближче до кінця місяця у Тельця виникне бажання взятися за складну роботу, яка раніше здавалася йому дуже важкою. Може бути багато страхів і сумнівів, пов'язаних із цією роботою. Однак саме цього місяця з'явиться можливість переглянути своє ставлення до неї.

Приємні події місяця у Тельця будуть пов'язані з любовними переживаннями, новими романтичними знайомствами і налагодженням відносин із дітьми. Якщо раптом раніше Телець розлучився або посварився зі своїми дітьми, то цього місяці зможе їх повернути і налагодити відносини. Також Телець зможе повернути кохану людину, з якою був у сварці. Особливо вдаватиметься повертати своїх коханих і рідних після 10 вересня.

На Тельця цього місяці чекають вигідні фінансові угоди, несподівані повороти в особистому житті і великі виграші в лотерею. Телець не любить ризикувати, але у вересні може сміливо це робити – виграє в казино мільйон доларів.

Близнюки

Активність Близнюків у вересні 2022 року буде на висоті. У цей час вони будуть більш егоїстичними, ніж будь-коли, і їм буде хотітися більше витрачати на себе, на свої потреби і бажання.

У перший тиждень місяця Близнюки відчують потужний приплив енергії. У цей час будь-які починання можуть бути успішними. Близнюки отримають можливість завоювати репутацію професіонала і прикувати до своєї особистості велику увагу.

Втім, вересень-2022 буде мінливим для Близнюків. В середині місяця Близнюки зможуть бувати на виду, але їм не варто в цей час знайомитися з новими людьми, краще – бувати в компаніях знайомих людей. Оскільки нові знайомі можуть обдурити їх на гроші.

Також можливі сварки і непорозуміння з родичами, особливо з жінками, наприкінці місяця – 25-30 вересня.

Близнюкам сприятливо у вересні змінити обстановку в хаті, купити нові меблі, перемістити ліжко, прибрати, зробити будинок більш затишним, прикрасити його. Вдалими будуть вкладення в предмети побуту. Також можна затіяти ремонт. Однак всю побутову техніку потрібно встигнути купити до 8 вересня.

Також вересень – гарний час для повернення країну або на старе місце проживання, тобто для повернення в рідні пенати. Угоди з нерухомістю, яка розташована у відомих Близнюкам із дитинства місцях, будуть дуже сприятливими.

Рак

Вересень-2022 для Рака буде рівним місяцем. У цей період Рак стане менше демонструвати свої досягнення і гідності – його дії будуть носити більш прихований характер.

Раку цього місяця слід остерігатися таємних ворогів, оскільки Марс увійде в 12-ий дім, із одного боку, створюючи бажання щось приховати, а з іншого – попереджаючи про те, що хтось може підставити.

У вересні Раку, ймовірно, доведеться відвідати закриті заклади, наприклад, в'язницю – якщо його настільки підставлять.

Цього місяця у Рака посилиться інтерес до таємних наук, ворожіння, астрології. На користь підуть різні духовні практики. В цей час сприятливо відвідувати семінари і купувати лекції з психології.

У вересні Раку сприятливо налагоджувати відносини з людьми, що поруч, вибудовувати відносини з сусідами, запрошувати людей у гості на свята і урочистості. Вельми сприятливо спілкуватися з людьми здалеку.

Крім того, Раку сприятливо цього місяця емігрувати, знаходити роботу за кордоном, налагоджувати контакти через інтернет. Вдалим буде запуск сайту, каналу або ведення активності в соцмережах. Вкладення коштів в освіту і отримання нових знань також обіцяє бути вдалим.

На Рака у вересні-2022 чекають приємні новини, сюрпризи, інсайди. Найбільшого успіху Рак може досягти через своє близьке оточення.

Стрілець

Стрільцю у вересні-2022 буде ні холодно, ні жарко. Марс перейде в 7-ий дім, тому тема відносин стане потребувати все більше уваги представників знака. Стрілець у вересні буде приділяти більше часу своєму партнерові. Також цього місяця з'являться нові можливості і зв'язки, а також шанс зав'язати ділові відносини.

Разом із тим, вересень стане часом несподіваних розлучень і розставань.

Цього місяця Стрільцеві не завадить більше спілкуватися і обмінюватися думками з іншими людьми, пропонувати ідеї, шукати компроміси. Якщо Стрільцеві потрібен партнер або помічник для своїх проектів, саме час почати його пошук.

В середині і наприкінці місяця є небезпека сварок і розбіжностей із партнерами, особливо 28-30 вересня. Це стосується, як партнерів по шлюбу, так і партнерів по бізнесу. Стрілець може дратуватися, відчувати нетерпимість, відчувати негативні емоції по відношенню до інших. Тому краще в цей час знизити кількість контактів і менше обговорювати важливі теми.

Що стосується приємних подій місяця, то на Стрільця може очікувати несподівана допомога, в тому числі фінансова, вдалий збіг обставин, причому навіть у найбільш кризових ситуаціях, особливо якщо це стосується цілей Стрільця, пов'язаних із роботою. У представників знака буде достатньо енергії для реалізації задуманого. Також це вдалий час для рекламних кампаній, особливо повторних, щоб знову про себе нагадати в другій половині місяця.

Щасливчики вересня-2022:

Овен

Овен у вересні 2022 року буде щасливчиком місяця. У нього все буде добре, адже Юпітер, символ успіху, добробуту і великих можливостей, буде перебувати його знаку зодіаку аж до листопада.

Представники цього знака у вересні отримають багато важливої інформації. Збільшиться кількість контактів і зв'язків, особливо з людьми з минулого. Може бути і безліч знайомств із новими людьми, і, на відміну від інших знаків, для Овна вони будуть корисними. У цьому місяці може відновитися ділове партнерство.

У вересні з'явиться необхідність зайнятися безліччю різних дрібних справ одночасно.

Марс у вересні рухатиметься зі звичною швидкістю, тому у Овна буде можливість більше встигнути. А от у жовтні Марс почне гальмувати, а саме він керує Овном.

В середині місяця відносини з людьми з найближчого оточення можуть складатися складно, в тому числі і з партнерами по бізнесу, а також із подружжям. Навколишні можуть стати причиною поганого настрою Овна, чимось засмутити або розлютити, особливо поблизу 16 вересня.

Крім того, поблизу 16 вересня Овну слід уважніше ставитися до здоров'я. Важливо не переохолоджуватися і не пити холодних напоїв.

Ближче до кінця вересня на Овна чекають дуже сприятливі ситуації у фінансових справах: з'являться хороші можливості, намітяться вигідні справи зі старими партнерами, вдаватиметься ретельно відбирати зв'язки і контакти.

З іншого боку, Овну у вересні необхідно фільтрувати будь-яку отриману інформацію, оскільки легко буде заплутатися в ілюзіях, особливо на початку місяця.

У вересні на Овна чекають несподівані приємні ситуації на роботі, наприклад, начальник піде на пенсію, і Овна підвищать. Допомога колег, підвищення, несподіваний варіант, пов'язаний із роботою, діяльністю, а також поверненням старих боргів, про які Овен уже міг забути. Керівництво буде дуже схильним до Овна цього місяця, тому можна просити про підвищення зарплати. У вересні у Овна буде можливість просунутися по службі і зайняти більш високооплачувану посаду.

Лев

У Лева у вересні-2022 все буде супер-класно. Венера увійде в дім грошей Лева, а тому представники цього знака можуть бути вкрай успішними у фінансових справах. У сенсі фінансових можливостей це вкрай успішний місяць. Він може принести як нові перспективи, так і нових друзів, нові колективи. Можливо, вересень стане місяцем нових планів, проектів – все, що Лев закладе у вересні, може дати йому великий приплив енергії і фінансових можливостей на всю осінь, а до реалізації він захоче залучити своїх друзів, однодумців, особливо людей із минулого після 10 вересня.

У вересні Лев може потрапити в гарне співтовариство або створити міцний колектив, де він буде розповідати про свої плани, мрії, ділитися порадами і просто вільно спілкуватися. Зараз спілкування буде займати левову частку вільного часу представників знака. Леву буде складно залишатися на самоті. І це категорично йому протипоказано. У вересні Леву потрібно перебувати в колективі.

Якщо в цей період у Лева з'являться певні труднощі, він сміливо може попросити поради друзів. Також не слід боятися звертатися до більш досвідчених людей – саме аксакали можуть йому допомогти. Дуже багато чому Лев може навчитися у своїх наставників. Це найкращий час для знаходження свого вчителя життя.

Приємною подією місяця стане несподівана удача у фінансових справах. Лев у фінансовому плані зможе піднятися з грязі в князі. На Лева чекають виграші, подарунки, приплив платоспроможних і приємних у роботі клієнтів. Старі фінансові питання Леву вдаватиметься вирішувати з наскоку. Йому повернуть борги.

На Лева у вересні чекають нові можливості і правильні рішення, нові плани і проекти. Перехід на нову роботу теж сприятливий.

Діва

У вересні 2022 року Діві, як нікому іншому, буде щастити в коханні. Венера, символ любові, всього милостивого і прекрасного, увійде в цей зодіакальний знак. Тому місяць у цілому пройде під жирним знаком плюс.

Цього місяця вся увага Діви буде зосереджена на досягненні любовних цілей. Також добре підуть фінансові справи.

Прекрасний час, щоб проявити себе в роботі. Це допоможе отримати схвалення керівництва і завоювати заслужену хорошу репутацію у клієнтів. У цей час Діва буде більш серйозно налаштована, ніж зазвичай, адже йтиметься про нові робочі проекти або просування до робочих цілей. Особливо сприятливо все це реалізовувати в перший тиждень місяця.

В середині місяця Діва може чекати неприємностей від жінок, зокрема, є ризик посваритися зі своїми близькими подругами. Тому слід бути обережнішою в спілкуванні і не довіряти жодних таємниць своїм подругам. Не варто ділитися планами – є ризик наврочити. Не варто піддаватися в цей час емоціям – краще все ретельно зважувати, перш ніж зробити якийсь непоправний крок.

Що стосується приємних подій місяця, то Діві на користь підуть косметологічні процедури, поїздки на курорт і любовні романи. Для корисливих Дів це гарний час, щоб знайти свого "папіка", який буде їх утримувати. Сприятливий час для пластичних операцій на грудях, сідницях і інших процедур, спрямованих на підвищення зовнішньої привабливості або зміни іміджу. Цього місяця у Діви буде велике бажання змінити імідж, зачіску, колір волосся, придбати ексклюзивний одяг.

У вересні Діва зуміє зацікавити важливих персон, а завдяки тому, що багато хто буде схильним до неї – залучити до співпраці корисних людей, партнерів.

Терези

Вересень у Терезів буде вдалим місяцем, який принесе більше активності в сферах, пов'язаних з отриманням нових знань і вражень, а також у поїздках. Тому Терезам варто подорожувати – вдалими будуть і поїздки, і еміграція.

У представників цього знака у вересні можуть з'явитися нові вчителі або авторитети, і вони будуть більше часу проводити з мудрими людьми.

Соціальне життя стане для Терезів більш значущим і проявленим.

Представники знака можуть у вересні почати навчання, особливо успішним воно буде за кордоном. Також Терезам сприятливо відправляти своїх дітей на навчання за кордон. З'являться несподівані можливості для отримання освіти, яка раніше здавалася недоступною.

Терезам можна порадити подорожувати, особливо в знайомі місця, які вони вже відвідували, на ретроградному Меркурії.

В середині місяця можливі хвилювання і переживання через навчання і поїздки. Тому 13-16 вересня слід бути вкрай уважними. Варто запастися терпінням і не піддаватися емоціям. І тоді складності будуть вирішені найбільш сприятливим для вас способом 20-30 вересня.

Приємною подією вересня-2022 стане несподіване рішення старих проблем. Терезам може надати допомогу впливовий покровитель, зокрема, сильна жінка. Прийде усвідомлення своїх страхів, причин тривожності, а в результаті з'явиться можливість їх позбутися. Кращий час для психології і знаходження свого психолога.

Також вересень – прекрасний час для Терезів, щоб знайти таємні джерела доходів.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти