У Трампа відмовилися від боротьби за Арізону: стало відомо про рішення штабу

13 листопада 2020, 22:33
Штаб Трампа відкликав позов про перерахунок голосів в Арізоні.
У Трампа відмовилися від боротьби за Арізону: стало відомо про рішення штабу
Штаб Трампа відкликав позов з вимогою перерахувати голоси на виборах / Reuters

​Адвокати штабу чинного президента США Дональда Трампа відкликали судовий позов з вимогою перерахувати голоси на виборах в штаті Арізона.

Як повідомляє американський телеканал CNN, штаб Трампа прийшов до висновку, що це не допоможе чинному президенту здобути перемогу в цьому штаті.

"Підсумки голосування в штаті показали, що судове рішення щодо виборів президента є непотрібним", - заявили в штабі Трампа.

читайте такожТрамп звинуватив демократів у фальсифікації виборів у США

За прогнозами телеканалу CNN, перемогу в штаті Арізона здобуває колишній віце-президент США, кандидат від демократів Джо Байден. Байден випереджає Трампа на більш ніж 11 тисяч голосів.

Зазначимо, 8 листопада штаб Дональда Трампа подав позов до суду округу Мерікоп по перерахунку результатів голосування на президентських виборах в штаті Арізона. Вони стверджували, що проблеми з машинами для підрахунку голосів призвели до неточностей в результатах.

Вибори в США - про що раніше повідомляв Главред:

  • Новообраний президент Джо Байден виступив зі зверненням до нації у своєму рідному місті Вілмінгтон. Він пообіцяв стати президентом для всіх американців, включаючи 70 мільйонів людей, які проголосували за переобрання Дональда Трампа.
  • Повідомлення про фальсифікації на президентських виборах у США послаблять авторитет Джо Байдена як президента, заявив колишній американський сенатор від штату Вірджинія Річард Блек.
  • Як розповів політолог Главреду, Україні не варто сильно радіти перемозі Джо Байдена на президентських виборах і сподіватися отримати якісь блага від Сполучених Штатів.​
  • Також повідомлялося, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден втратив 20 голосів вибірників. Зараз у Байдена 259 голосів, це більше, ніж у нинішнього президента Дональда Трампа, проте недостатньо для обрання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти