У Раді Шуфрич поскандалив зі "слугою народу" через заклик "мати яйця"

18 березня 2021, 13:44оновлено 18 березня 2021, 14:32
Нестор Шуфрич закликав опонентів не нарікати на дзеркало, "коли пикою не вийшли".
Шуфрич
Нестор Шуфрич / УНІАН

Чергова перепалка між народними депутатами відбулася в парламентському залі під час засідання в четвер, 18 березня.

Нардеп від Слуги народу Георгій Мазурашу під час засідання посперечався з народним обранцем від Опозиційної платформи - За життя Нестором Шуфричем в ході обговорення поправок до законопроекту №2194 про "земельну децентралізацію".

При цьому Мазурашу, відповідаючи на звинувачення "колеги з ОПЗЖ" про те, що СН "зливає свої поправки", не називаючи імені звернувся до Шуфрича.

"Він майстер спорту зі стрільби з лука, за що респект. Але він ще й заслужений майстер маніпуляцій. Будь ласка, стежте за своєю принциповістю, а зі своєю якось самі розберемося. І бажано, щоб ви принциповість проявляли в інтересах України, а не розумієте, кого", – заявив Мазурашу.

У відповідь Шуфрич нагадав, що дійсно є майстром спорту зі стрільби з лука і попросив "слугу народу" "мати яйця" і називати прізвища опонентів.

"Колега Мазурашу, коли ви згадуєте ОПЗЖ і майстра спорту, майте яйця говорити прізвище. Що стосується маніпуляцій. Апелюють до маніпуляцій і дезінформації тоді, коли немає фактів і аргументів доводити зворотне. Тому, будь ласка, назвіть факт маніпуляції, факт дезінформації. І доведіть інформацію, яка це спростовує. Це буде по-чоловічому. А коли нічого сказати, "нічого на дзеркало нарікати, коли пикою не вийшли", - заявив нардеп ОПЗЖ.

Мазурашу не залишив без уваги слова Шуфрича і звертаючись до опонента додав, що "не показуватиме те, про що той просить".

"Я вам сказав, що з повагою ставлюся до звання майстра спорту зі стрільби з лука. Це олімпійський вид спорту. Я сказав, що ви заслужений майстер з маніпуляцій. Тому що до моєї першої поправки справа дійшла сьогодні, а ви вже позавчора звинуватили маніпулятивно, що нібито Слуга народу зливає свої правки. Ви подивіться за своїми колегами, які не на всіх правках наполягають. І під час правки своєї я розповідав не про чисте небо і красиві поля, а про державну правку, яку просив підтримати. І, вибачте, я вам не буду показувати те, що ви попросили, тому що це не входить у функції парламентаризму", – додав Мазурашу.

читайте також"Послала на х*й": Верещук розповіла, як посварилася зі скандальним " слугою народу"

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що народний депутат від Слуги народу Микита Потураєв влаштував перепалку з екс-депутатом Євгеном Мураєвим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти