Нова пошта вирішила підвищити тарифи: коли та на скільки

10 березня 2021, 22:12
У компанії Нова пошта заявили про підвищення цін на базові послуги вже з 20 березня нинішнього року. Ціни на доставку посилок зростуть на п'ять гривень.
Нова пошта
Нова пошта підвищує тарифи / Фото: Facebook / Володимир Поперешнюк

Нова пошта зважилася підвищити тарифи на базові послуги - вже з 20 березня ціни на доставку посилок зростуть на 5 гривень, повідомляє пресслужба компанії.

"Розуміючи всю складність економічної ситуації, пов'язаної з пандемією і карантинними обмеженнями, Нова пошта тривалий час свідомо не підвищувала тарифи. Ми працювали на межі можливостей і допомагали країні боротися з ковідом, купуючи медичне обладнання та засоби захисту для лікарень. Але ми змушені зробити незначне підвищення тарифів у зв'язку зі зростанням цін на паливо, комунальні послуги, інфляцією тощо", - йдеться в ньому.

При цьому Нова пошта скасує додаткову плату за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови упаковування згідно з правилами упаковки Нової Пошти.

відео дня

читайте такожНова Пошта пропонує новий спосіб оплати за посилки

"Тепер такі посилки будуть доставлятися за базовим тарифом, головне - щоб вони були упаковані в коробку, гофрокартон або на плоску основу", - відзначили в компанії.

Крім того, повідомляється, що нова пошта підвищить на 5 гривень тариф на базові послуги доставки та збільшить на 1-6 гривень тариф на упаковку.

  • У листопаді 2020 року Нова Пошта запустила новий спосіб оплати у відділеннях - за допомогою послуги безконтактного і зручного автоматичного списання грошей за посилку.
  • Суть послуги полягає в наступному: оплата здійснюється автоматично з карти клієнта, після того, як він оглянув і готовий забрати посилку. Обов'язковою умовою є попередня прив'язка банківської карти до додатка Нової пошти і подальший вибір її в якості основної для списань. У разі якщо карт кілька – вибрати ту, з якої кошти будуть списувати за замовчуванням.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти