"Змінили підхід": журналіст сказав, навіщо РФ вирішила знищити інфраструктуру України

29 липня 2024, 17:31
708
Російські окупанти розуміють, що їм уже не вдасться захопити Україну, і тому вони змінили свій підхід у війні.
Владимир Путин, Виталий Портников
Журналіст сказав, навіщо РФ вирішила знищити інфраструктуру України/ колаж: Главред, фото: скрін

Те, що країна-агресорка Росія вирішила повністю знищити інфраструктуру України, вказує на те, що росіяни уже розуміють свою неспроможність повністю окупувати територію нашої держави.

Про це сказав журналіст та політичний аналітик Віталій Портников на YouTube-каналі Борислава Берези. За словами Портникова, російські окупанти розуміють, що захопити Україну їм "не по зубах", і саме тому змінили свій підхід у війні.

"Як вони діяли від 2022 по 2023 рік? Говорилося про те, що вони не хотіли все знищувати. Сподівалися, що вони все це заберуть і не хотіли витрачати власних ресурсів на відновлення. Ну тепер вони вже не мають сподівання, що вони все заберуть. Але вони не хочуть все забрати — вони хочуть все знищити. Це інший підхід", – зазначив журналіст.

відео дня

Війна в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що літаки F-16 будуть в Україні за кілька тижнів, але є проблема з пілотами. Перші F-16, найімовірніше, послужать для посилення ППО України, але не завдаватимуть ударів по наземних силах РФ та інших військових активах поблизу фронту.

В ISW описали план глави Кремля і описали, чому Путін намагається змінити плани Заходу. Диктатор РФ розуміє, що шантаж ядерною зброєю – це єдиний спосіб, який у нього лишився, для спроб вплинути на західні країни.

Також раніше повідомлялося, що в ГУР підтвердили ураження Ту-22М3 на аеродромі "Оленья". Ураження російського аеродрому та НПЗ стало "олімпійським досягненням" українських захисників, зазначив Андрій Юсов.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти