Apple планує показати восени 2020 року дуже маленький iPhone

20 квітня 2020, 15:16
При цьому екран у нього буде займати майже всю лицьову панель.
iPhone Pro 11
iPhone 11 Pro / Apple

На осінь 2020 року запланована презентація нових смартфонів Apple. Якщо чутки вірні, на ній покажуть не тільки флагмани iPhone 12 з великою діагоналлю екрану, але і одну цікаву новинку. У цього смартфону будуть малі розміри, зате йому дістанеться екран майже на всю лицьову поверхню.

Чутками поділився сайт MacRumors, що спеціалізується на зливах навколо продукції Apple. Він представив у себе в Твіттері рендер нестандартної версії iPhone 12. І по ньому видно, що майбутній смартфон буде такого ж розміру, як і iPhone SE 2020 року.

Твіт MacRumors
Твіт MacRumors

При цьому варто відзначити, що діагональ самого екрану у нового iPhone SE склала 4.7 дюйма, а у Айфон 12 вона буде 5.4 дюйма. Все завдяки майже повній безрамочности нового топового смартфону. Навіть на рендері можна помітити, що в нього практично немає рамок, виділяється хіба що "чубчик". В результаті по екрану смартфон зможе змагатися з iPhone 11 і iPhone 11 Pro.

відео дня

читайте такожApple показала, як в Україні скоротилася кількість людей на вулицях через коронавірусУ витоках цей смартфон називають iPhone 12 Lite або iPhone 12 Mini. Інформації про нього майже немає. Поки ходять чутки лише про сам факт його існування і діагоналі екрану.

При цьому в мережу нещодавно витекли креслення iPhone 12, з яких можна зрозуміти, що у телефон поставлять гострі грані. Це зробить смартфон ближче до нових моделей iPad Pro і старими телефонами в дусі iPhone 5.

В результаті iPhone 12 може стати пристроєм, про який багато фанатів топових смартфонів мріють вже давно. Тобто відносно невеликим, без товстих рамок і з акуратними гранями.

Навесні 2020 року Apple представила iPhone SE. Про його ціну і характеристиках ми розповідали окремо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти