StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вимагаю пісню з Потапом про Смішариків": Бабкін випустив пісню "Зрада" і отримав від фанатів

14 вересня 2023, 14:12
Сергій Бабкін випустив пісню, де розкритикував українців за надмірну, на їхню думку, тягу до суперечок і "зрад".
Бабкін
Бабкін потрапив у новий скандал / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний український музикант Сергій Бабкін випустив пісню, де розкритикував українців - за надмірну, на його думку, тягу до звинуваченням один одного в "зраді".

У треку "Зрада" співак висміює людей, які ображають один одного за "випадкові" російські слова, перегляд контенту країни-терористки, відсутність постів про війну, покупку дорогих брендів під час повномасштабного вторгнення і так далі.

'Вимагаю пісню з Потапом про Смішариків': Бабкін випустив пісню 'Зрада' і отримав від фанатів

Цікаво, що сам Бабкін давно виїхав за кордон, регулярно виступає там з концертами і в Україну повертатися не поспішає. Дуже небагатьом фанатам музиканта трек "Зрада" сподобався, але ось набагато більше людей розгледіли в ньому безглузду спробу Бабкіна виправдатися за власні скандали.

"Колись реклама мікрокредитів з вами в головній ролі здавалася остаточним дном. Ось це був час", "Вишиванку в будинку можна і не мати, а ось розум в голові треба. Це стосується автора пісні", "Вимагаю пісню з Потапом про Смішариків", "Мистецтво обмежують з усіх боків. Сподіваюся, що ви коли-небудь зможете виконати цю пісню в кокошніку, костюмі Смішарика і великоросською говіркою", – дорікнули зірку українці.

4567
456
456
456

Нагадаємо, раніше скандал спалахнув через те, що Сергій Бабкін (і група 5'nizza, солістом якої він є вже більше 20 років) співпрацюють з російським промоутером для організації турне за кордоном.
Концерти Бабкіна і 5'nizza користуються послугами промоутера Somewhere Show. У тому числі і мови використання сайту – російська та англійська.

Дуже скоро на звинувачення у співпраці з росіянами прореагувала дружина Бабкіна і, за сумісництвом, концертний директор і його, і 5'nizza ‒ Сніжана Бабкіна.

Вона підтвердила, що організовує концерти колишній громадянин країни-агресора РФ, проте той нібито давно і виразно заявив про свою антивоєнну позицію.

Вас можуть зацікавити такі Тексти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти