StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бабкін отримав на горіхи за російськомовні хіти: дружина встала на його захист

15 серпня 2023, 10:00
Сергій Бабкін виступив з благодійним концертом в Майамі, де виконував свої російськомовні хіти - за що і був розкритикований в мережі.
Бабкін, Сніжана Бабкіна
Сергій Бабкін та Сніжана Бабкіна / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний український гітарист і співак Сергій Бабкін нещодавно виступив з благодійним концертом в Майамі (США), де в тому числі виконував свої старі російськомовні хіти, за що і був розкритикований. Його дружина і менеджер Сніжана Бабкіна вирішила оперативно відповісти хейтерам в Instagram.

Бабкіна стверджує, що в Маямі був концерт легендарного колективу 5'nizza, 90% репертуару якого – російськомовні пісні. У той час коли Бабкін як сольний виконавець співає виключно українською.

"Як менеджер групи 5'nizza я можу відповісти. Група 5'nizza і творчість Сергія Бабкіна – це різні творчості. Пісня "Солдат" у 5'nizza і пісня "Солдат" у Бабкіна – це різні пісні. 5'nizza не виконує україномовного "Солдата", Бабкін не співає російськомовного. Групі 5'nizza 23 роки. 90% пісень – російською. У нас благодійний тур групи 5'nizza", – написала Бабкіна.

відео дня
Бабкіна, коменти

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає-вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Буквально недавно Яма вплутався в черговий скандал, коли на своїй сторінці в Instagram написав, що знайшов в Майамі на смітнику валізу і хоче відправити його бійцям ЗСУ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти