StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Онкохвора зірка серіалу "Усі жінки - відьми" налякала сумними кадрами з лікарні

6 червня 2023, 16:08оновлено 6 червня 2023, 17:25
2034
Шеннен Доерті вісім років протистоїть онкології, і свою сутичку не соромиться демонструвати в мережі.
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті показала медичну процедуру на головному мозку / колаж: Главред, фото: instagram.com/theshando, ua.depositphotos.com

Американська акторка Шеннен Доерті розповіла, що бореться з раком молочної залози з 2015 року. Два роки по тому, після тривалого лікування, вона повідомила, що в хвороби настала ремісія.

Проте вже в 2020 році Доерті шокувала новиною про те, що онкологія повернулася, і зараз у неї четверта стадія. Зараз акторка активно бореться за своє життя, і не має наміру опускати руки. Вона ділиться своєю історією в публічному просторі щоб підвищити обізнаність населення про смертельно небезпечну хворобу.

Нещодавно Шеннен на своїй сторінці в Instagram опублікувала кадри з лікарні - на них її готують до якоїсь процедури, пов'язаної з головним мозком. Акторка зазначає, що ролик був знятий на початку січня 2023 року.

відео дня

Відео з лікарні сама Доерті залишила без коментарів. Однак її шанувальники, які нібито мають медичну освіту, припускають найстрашніше - процедура виглядає, як радіотерапія головного мозку, а значить метастази могли поширитися на цей життєво важливий орган.

Шеннен Доерті
Шеннен Доерті показала медичну процедуру на головному мозку / колаж: Главред, фото: instagram.com/theshando

Раніше в невиліковній хворобі зізналася австралійська співачка sia-артистка страждає розладом нервової системи аутистичного спектру. Грунтуючись на власному досвіді вона навіть зняла фільм "Музика", який був номінований на Золотий глобус.

Також про проблеми зі здоров'ям у Віктора Павлика повідомила його дружина і концертний директор Катерина Репяхова. Стара травма артиста дала про себе знати, і тепер йому необхідно складне лікування.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти