StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нам не шкода": Потап розповів кому вигідні чутки про його розлучення з Каменських

19 квітня 2023, 19:33
На Потапі і NK, як сімейному та творчому дуеті, хочуть нажитися, переконаний артист.
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських все ще разом, і розлучатися не збираються, запевняє Потапенко / instagram.com/realpotap

Український музикант Потап - досвідчений продюсер, з-під чийого крила вийшло чимало зірок. Тож не дивно, що з критичних ситуацій він вміє вибиратися з майстерністю і холоднокровністю справжнього дипломата.

Тому і на скандал, який розвернувся навколо його нібито розлучення з Настею Каменських він сприйняв абсолютно спокійно. Чутки які розпустили про їх пару блогер Беспалов і колишня підопічна продюсера, він вважає боязкою спробою примазатися до слави Потапа і NK, як успішних артистів.

У цьому Олексій Потапенко бачить єдину вигоду від того, що його намагаються "розлучити" з дружиною. Про це продюсер розповів в інтерв'ю для Bigmir) Афіша.

"У кожного свій спосіб піаритись. Ми роками виступали на сцені та завойовували увагу глядачів своєю музикою, піснями, Настя – корисними та мотиваційними блогами і так далі. Якщо ці люди не знають, як зробити так, щоб про них говорили іншими способами, окрім варіанту пропіаритись на наших з Настунею іменах, – будь-ласка, нам не шкода, ми не жадібні. А як все насправді? У нас із Настею все добре, розлучатись не збираємось", - стверджує Потап.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка.

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов. Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував.

Інші новини про Потапа і Настю Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти