StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На Бабкіну схожий": Кіркоров показав, як виглядає зниклий з радарів Леонтьєв

20 березня 2023, 11:52
Кіркоров показав нездорового Валерія Леонтьєва, який здався користувачем схожим на Бабкіну.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / скріншот YouTube

Російський співак-путініст, посміховисько російської естради, клоун-виконавець Філіп Кіркоров показав, як виглядає інший російський співак Валерій Леонтьєв, який буквально зник з радарів усіх медіа РФ.

На своїй сторінці він виклав фото з Леонтьєвим, де привітав його з Днем народження, а також назвав його "своїм учителем".

"З днем народження, мій учитель! Завжди вчився і вчуся, захоплювався і захоплююся. Король поп-музики - саме Валерій Леонтьєв. Многая літа! Бажаю "щоб в долі і твоїй, і моїй зелене світло продовжилося!" і в душі жив "самотній бродяга любові Казанова, вічний коханець і вічний лиходій-Серцеїд", - написав путініст.

Тим часом, сам Леонтьєв не виступив на підтримку війни і нападу Росії на Україну. Але він також і не висловився проти неї, вважаючи за краще зберігати мовчання.

Кіркоров і Леонтьєв
Кіркоров і Леонтьєв / Instagram

Крім того, Леонтьєв на фото виглядає не дуже здоровим, а скоріше сильно одутлим і опухлим. Тим часом, це фото може бути не найсвіжішим, так як Кіркоров, який стоїть поруч з ним, ще без кучерів і переробленого у хірурга обличчя.

Тим часом, користувачі крім привітань, помітили ще одну деталь. Зокрема, вони вирішили, що Валерій Леонтьєв став схожий на путіністку Надію Бабкіну.

'На Бабкіну схожий': Кіркоров показав, як виглядає зниклий з радарів Леонтьєв

Нагадаємо, раніше на концерті запроданки Наташі Корольової, Кіркоров не зміг всидіти на місці і вирвався на сцену "штовхати промови". Так, за словами кучерявого Кіркорова, у нього з Корольовою міг відбудуться "провокаційний дует" ще в той час.

Крім того, раніше якийсь російський блогер Олена Міро повідомила, що ніякої нової коханої у Кіркорова немає, а зміни в його зовнішності - це підготовка до возз'єднання з колишньою дружиною Аллою Пугачовою.

"Сміливо припущу, що Алла, можливо, ось-ось звільниться. Стара любов не іржавіє. Пам'ятаєте, як у Бена і Дженніфер все склалося? Ось і Алка з Філіпом, можливо, возз'єднається. А для цього, звичайно, потрібен новий образ", — написала вона на сторінках свого Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти