StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лайма Вайкуле поставила на місце росіян, у яких "не все так однозначно"

26 березня 2023, 13:13
Також артистка розповіла, за яких умов знову погодиться виступати в країні-окупанті.
Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле розповіла, чому не мовчить про війну в Україні, і коли поїде з концертами в РФ/ instagram.com/laima_vaikule_official

Латвійська співачка Лайма Вайкуле публічно підтримує Україну в її протистоянні країні-агресору. На знак протесту вона навіть думала відмовитися від своїх пісень російською мовою, проте пізніше вирішила не дарувати рф свою музичну спадщину.

Замість цього вона намагається якомога частіше нагадувати людям, що в Україні йде повномасштабна війна, і не втомлюється заперечувати тим росіянам, які вважають за краще робити вигляд, що їх це не стосується.

В інтерв'ю для YouTube-каналу "І грянув Грем" Вайкуле розповіла, що називає речі своїми іменами, хоча спершу і дуже злякалася, коли почалося російське вторгнення в нашу країну.

"Страшна несправедливість. Ти розумієш, що ти нічого не можеш зробити, хочеться просто кричати. Але це нікому не допоможе. Для мене це жахлива, несправедлива війна... Я не можу це прийняти. Люди не розуміють, що відбувається... Хто почав війну? Почав Путін. Більше нічого не треба говорити, він винен", - підкреслює артистка.

Втім, вона не виключає, що колись повернеться на російську сцену. Однак для цього у Вайкуле є сувора умова. "Я жодного разу не була в Криму (після окупації - прим. редактора). І так само це пов'язано з Росією, поки Росія не визнає, що вона неправа, моєї ноги там не буде ", - заявляє співачка.

Раніше Лайма Вайкуле розвіяла чутки про те, що вона злягла з рецидивом онкології, якій перехворіла в кінці 80-их - у мережі давно ходили про це чутки. Більш того, кажуть, що артистка знаходиться в дуже важкому стані і що поруч з нею знаходиться її подруга Пугачова.

Також російський співак-путініст, чия мама була українкою з Кременчука, внесений до бази Миротворець за виступи в анексованому Криму, Юрій Антонов назвав латвійську співачку Лайму Вайкуле недоумкуватою. Колись шанований артист опустився до бридких образ через те що Лайма заступилася за Аллу Пугачову, яку в РФ цькують за антивоєнну позицію її сім'ї.

Інші новини про Лайму Вайкуле:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти