StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Такий самий, як у Макдональдс: готуємо легендарний солодкий пиріг з вишнею

11 лютого 2024, 11:48
4448
Домашній рецепт такої смакоти майже нічим не відрізняється від оригіналу.
Час приготування Час приготування: 45 хв
Кухня Кухня Американська
Такий самий, як у Макдональдс: готуємо легендарний солодкий пиріг з вишнею
Макпиріг вишневий / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (cook_with_me_at_home)

Багато хто любить вишневий пиріг з McDonald’s. Ніжне, тонесеньке, хрумке, тісто, багато ароматної, соковитої вишневої начинки - можна від такого поєднання можна зомліти. Вашій увазі швидка і не менш смачна домашня версія цього смаколика.

Пиріг з вишнею Макдональдс - рецепт

Інгредієнти:

  • вишня - 300 г,
  • цукор - 80 г,
  • кукурудзяний крохмаль - 15 г,
  • вода - 50 мл,
  • тісто філо - 6 шт.,
  • олія для смаження.

Приготування: Свіжі або розморожені вишні без кісточки викладаємо в каструлю, додаємо цукор, помішуючи, доводимо до кипіння. Додаємо вимішаний у воді крохмаль, зменшуємо вогонь і, помішуючи, варимо до загустіння. Накриваємо в контакт харчовою плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури.Тісто філо розморозити згідно з інструкцією. На робочу поверхню викладаємо лист тіста. Важливо, щоб решта тіста лежала накрита рушником, бо філо швидко завітрюється і стає крихким.

відео дня

На вужчий край листа викласти начинку (орієнтовна 1 ст.л. з верхом), скласти у вигляді прямокутного пирога, край змастити водою і зафіксувати (див.відео). Смажити в достатній кількості розігрітої олії на середньому вогні з двох боків до зарумʼянення, поливаючи пиріг олією. За потреби, викласти на паперовий рушничок, щоб забрати зайвий жир.

Дивіться, як приготувати пиріжок з Макдональдса:

@cook_with_me_at_home Вишневий МакПиріг? Я обожнюю вишневий пиріг з "McDonald’s"). Ніжне, тонесеньке, хрумке, пухирчате тісто, багато ароматної, соковитої вишневої начинки - зомліти можна від того поєднання)). Сьогодні вашій увазі швидка і не менш смачна домашня версія цього смаколика. ?вишня - 300 г, ?цукор - 80 г, ?кукурудзяний крохмаль - 15 г, ?вода - 50 мл, ?тісто "філо" - 6 шт., ?олія для смаження. Свіжі або розморожені вишні без кісточки викладаємо в банячок, додаємо цукор, помішуючи, доводимо до кипіння. Додаємо вимішаний у воді крохмаль, зменшуємо вогонь і, помішуючи, варимо до загустіння. Накриваємо в контакт харчовою плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури. Тісто філо розморозити згідно інструкції. На робочу поверхню викладаємо лист тіста.☝?Важливо, щоб решта тіста лежала накрита рушником, бо філо швидко завітрюється і стає крихким☝?. На вужчий край листа викласти начинку (орієнтовна 1 ст.л. з верхом), скласти у вигляді прямокутного пирога, крайчик змастити водою і зафіксувати (див.відео). Смажити в достатній кількості розігрітої олії на середньому вогні з двох боків до зарумʼянення, поливаючи пиріг олією. За потреби, викласти на паперовий рушничок, щоб забрати зайвий жир. Ще теплими смакуємо). Всі продукти для цієї страви я придбала у @"Сільпо". "Сільпо" - це величезний вибір свіжих та якісних продуктів для приготування ваших кулінарних шедеврів❤️. Смачного! #макпиріг , #вишневиймакпиріг , #вишневийпиріг , #рецептмакпирога, #рецептвишневогопирога , #тістофіло , #філо , #кулінарія , #рецепти , #смачно , #food, #foodblog, #foodphotography♬ оригінальний звук - cook_with_me_at_home

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти