Влада твердо вирішила задушити українців

13 грудня 2020, 06:53
Чергове "покращення" вже на порозі - тарифи ЖКГ з нового року полетять у космос.
платіжки, тарифи, ЖКГ
Українців вирішили стригти "під нуль" / Українські Новини

Таке відчуття, що наша влада твердо взяла курс на те, щоб в країні якнайшвидше настав колапс платоспроможності не тільки громадян, а й українського бізнесу.

І для прискорення цього процесу підганяють локдаун з 8 по 24 січня 2021р., який повинен ще більше добити національну сферу послуг і торгівлю. Адже в цьому економічному секторі зайнято величезна кількість українців - вони вимушено залишаться без роботи і без зарплат. Тоді хто буде оплачувати нові підвищені з грудня тарифи ЖКГ, а також рекордні ціни на газ і доставку електроенергії до споживачів?

Облгази перерахували розмір абонплати на блакитне паливо, в результаті суми в наших платіжках збільшаться в рази.

відео дня

Ось кілька прикладів покращення. Так, "Тернопільгазу" вже погодили підвищення ціни з 1,03 грн. до 2,34 грн. за кубометр, тобто суми в платіжках зростуть більш ніж в два рази! Також "Київоблгаз" підвищить свої тарифи з 0,81 грн. до 1,55 грн. за куб, а "Полтавагаз" - з 1,09 грн. до 2,07 гривень.

читайте такожЗ 1 січня українці стануть безправними рабами постачальників ЖКГ-послугІ це ще не кінець, це тільки початок покращення. Гетьманцев закликав також підвищити тариф на електроенергію для побутових споживачів, підкресливши, що за даними Міністерства енергетики, тариф для населення в грудні 2020 року навіть не покриватиме витрати на доставку електроенергії від електростанцій до кінцевих споживачів. Ну, хто винен? Ясен пень, чию шерсть будуть достригати під самий нуль.

Різко обвалиться купівельна спроможність українців та їх платоспроможність. А далі колапс, і зрізання по максимуму соціальних зобов'язань держави. Здобули покращення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти