Зеленський може отримати шанс говорити з Путіним на рівних

8 лютого 2021, 10:16
У нас поки немає сил знищити окупантів на Донбасі, але ми повинні спочатку усунути прихильників окупантів у Києві.
Віктор Медведчук
Віктор Медведчук має сидіти у в'язниці / УНІАН

Яка ми все-таки ще слабка країна. Питання, що робити з Віктором Медведчуком на 7-му році війни обговорюється в парламенті і на телеканалах, хоча вирішувати його повинен військово-польовий суд.

Володимир Путін вбиває тисячі українців на Донбасі, і відкрито фінансує і підтримує партію і структури свого кума Медведчука в Києві. І ми терпимо, що Медведчук тут працює на Росію, дозволяємо йому зміцнювати свій бізнес і захопити вплив в Україні, в той час як наші співвітчизники проливають кров, захищаючи від Путіна Донбас.

Президент і РНБО прийняли законне і сильне політичне рішення, і тепер треба йти до кінця. Віктор Медведчук, Тарас Козак і російська агентура повинні бути поставлені поза законом і затримані, фактів їх роботи на ворога і причетності до тероризму достатньо - вони отримують інструкції прямо в Кремлі. Матеріалів на Медведчука достатньо для вищої міри покарання у воєнний час, а не тільки для санкцій.

відео дня

читайте такожХто штовхнув Зеленського на загострення з ПутінимДержава, яка здатна знищити "зовнішнє управління" з Москви, покаже здатність себе захистити. А тільки це може принести звільнення наших земель і мир.

Медведчук в нашому парламенті - це ознака нашої слабкості і залежності від Росії. Медведчук у в'язниці - це значить, ми нарешті зможемо почати говорити з Путіним на рівних.

Закриття телеканалів Медведчука показує, що наше суспільство підтримує сильну антиросійську політику. У нас поки немає сил знищити окупантів на Донбасі. Ми повинні почати з того, щоб усунути прихильників окупантів у Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти