Путін все більше схожий на загнаного щура

10 травня 2021, 10:18
Президент, що виповзає з таємного схрону, обвішаний бронежилетами, не схожий на переможця.
Парад в Москві 9 травня 2021 року
Парад у Москві 9 травня 2021 року / Reuters

Парадний офіціоз в РФ начебто завершився, можна підвести його підсумки. Однозначним стає поточне становище - Росія - світовий ізгой. Навіть холуї і підлабузники Володимира Путіна з числа одержувачів платежів із засекреченої частини російського бюджету скористалися приводом, який їм дає "пандемія" і параноїдальний психоз з приводу карантинної двотижневої витримки всіх контактів. І не стали приїжджати. Випадково забіг з зовсім іншого приводу одинокий "союзник" президент Таджикистану Рахмонов - це і є весь куций список.

План "Фортеця" реалізовано. Фюрер, який сидить у підвалі, заштовхав в такий же підвал всю країну. У своєму виступі, до речі, теж вперше жодного слова про союзників у війні сказано не було. Дрібні образи поточного дня і суто інфантильна поведінка "не буду миритися, вони перші почали" однієї конкретної людини — це не біда. Коли вони стають базою для політики держави - ось це вже серйозно.

Країна, що лежить в руїнах - кращий показник, хто в кінцевому підсумку програв. Геніальні Стругацькі вже бачили те, що відбувається:" "..- Розуму незбагненно, - сказав Максим, - як це ми примудрилися програти війну при такій кількості техніки на квадратний метр. - А звідки ти взяв, що ми її програли? - ліниво запитав Зеф. - Не виграли ж, - сказав Максим. - Переможці так не живуть..."

відео дня

читайте такожКоли в Україні зникнуть кулачні бої на 9 травняКоли країна на 70 відсотків населена бідними і жебраками, а ті, що залишилися - стрімко розшаровуються на фантастично багатих і дуже швидко скочуються в бідність, коли навколо — руїни колишньої високорозвиненої цивілізації, коли телевізор без перепочинку гримить про ворогів — безглуздо розповідати про перемогу, до якої нинішні ніяким боком.

Президент, який виповзз таємного схрону, обвішаний бронежилетами, і через годину-півтори поповз в нього ж в оточенні охорони, не схожий на переможця. Він схожий на загнаного щура. Але як завжди буває в таких випадках, він намагається свої злочини "розмазати" по всій країні, по всьому народу, роблячи його співучасником всього того, що він зі своїми подільниками створив.

Невеселі підсумки. До самої події вони відношення ніякого не мають. Але проходять на її тлі, тому створюється враження, що одне і інше пов'язано. Ні, взагалі не пов'язано. Переможці в тій війні - вони свій обов'язок виконали. У росіян є свій обов'язок - вирвати країну з рук нинішніх фашистів. І вони все ще дуже сильно винні справжнім переможцям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти