StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Засмічення зникне за 5 хвилин без використання вантуза: сантехнік розкрив секрет

1 березня 2024, 02:47
Сантехнік розповів про спосіб для неймовірно швидкого усунення засмічення раковини без вантуза.
Засмічення зникне за 5 хвилин без використання вантуза: сантехнік розкрив секрет
Як прочистити трубку без вантуза - як усунути засмічення в раковині / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube

Засмічення раковини дратує, якщо це трапилося один раз, але якщо ця проблема повторюється у вашому домі, це може неймовірно засмутити - особливо якщо у вас немає вантуза або часу стояти з ним, доки засмічення не буде усунуто.

Цей перевірений експертами спосіб від професійного сантехніка допоможе розблокувати будь-яку раковину всього за п'ять хвилин. Все, що вам знадобиться для цього - звичайний багатоцільовий очищувач і чайник, пише Mirror.

Експерт, професійний сантехнік Джеймс Чепмен пояснює, що один з найшвидших способів прочистити засмічення в раковині - за допомогою кристалів соди і окропу, без вантуза або дорогого фахівця.

відео дня

"Ці багатоцільові засоби для чищення також можуть ефективно прочищати засмічені раковини. Почніть з того, що вилийте в каналізацію окріп, потім додайте одну чашку кристалів соди, а потім ще одну чашку гарячої води. Зачекайте п'ять хвилин, перш ніж промити каналізацію ще одним чайником окропу, щоб ретельно її прочистити", - наголошує сантехнік.

Це повинно ефективно прочистити вашу засмічену раковину, але якщо у вас немає під рукою кристалів соди, є й інші "економні методи", які рекомендує експерт.

Сіль і лимонний сік у поєднанні можуть стати чудовим рішенням для тих, хто шукає "більш природний підхід" до прибирання своєї оселі. Чепмен радить "змішати півсклянки кухонної солі з соком одного лимона, щоб створити зернисту, кислу суміш, яка може допомогти розбити засмічення.

"Засипте цю суміш безпосередньо в каналізацію і залиште її приблизно на 30 хвилин, щоб кислотна реакція подіяла на бруд і засмічення. Після цього промийте каналізацію окропом, щоб видалити розпушений осад".

Найкраще в цьому підході те, що він також залишить вашу раковину пахнути чудовою свіжістю.

Ви також можете використовувати харчову соду для прочищення забитої раковини в поєднанні з білим оцтом і окропом. Просто залийте спочатку гарячу воду, щоб розчинити органічні речовини. Потім додайте одну склянку соди в каналізацію, використовуючи лійку, якщо необхідно, щоб вона потрапила прямо вниз.

"Залиште на кілька хвилин, перш ніж влити одну склянку білого оцту, дочекавшись шипучої реакції, яка допоможе розщепити бруд, що спричинив засмічення. Вставте пробку на місце і дайте суміші подіяти близько п'яти хвилин. Нарешті, закип'ятіть ще один чайник води і вилийте її в каналізацію, щоб змити".

Чепмен також пояснює, що навіть мило для посуду і гаряча вода можуть "творити чудеса", коли справа доходить до розблокування раковин, а також радить "як домовласникам, так і сантехнікам" інвестувати в зливну змійку, коли справа доходить до "прочищення стійких засмічень".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти