StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

За лічені хвилини і без холодильника: як швидко охолодити будь-який напій

5 серпня 2024, 10:29
198
Існує простий спосіб, який допоможе зберегти напої прохолодними та свіжими під час відпочинку в парку чи на пляжі, знадобиться лише 2 інгредієнти.
За лічені хвилини і без холодильника: як швидко охолодити будь-який напій
Як охолодити напій в спеку / Колаж Главред, фото: УНІАН, скріншот із відео

Коли літо в самому розпалі, чимало людей намагаються максимально насолодитися сонячним світлом, вирушаючи на пляж або в парк, щоб насолодитися пікніком. І хоча деякі організовані люди можуть піти з сумкою-холодильником та ідеально охолодженими напоями, але не всі настільки завбачливі, повідомляє Mirror.

На щастя, є простий і дуже дешевий спосіб охолодити пляшку содової, газованої води або безалкогольного напою без холодильника чи морозильної камери. Рецепт, яким поділився акаунт Cocktails в Instagram, показав, що все, що потрібно - це 20 хвилин, лід і сіль, щоб охолодити напій до ідеалу.

"Додайте лід у відро, зробіть отвір для пляшки і покладіть туди напій. Додайте сіль навколо льоду, накрийте ще льодом, досипте ще трохи солі і чекайте", - зазначили експерти.

відео дня

Дивіться відео про те, як швидко охолодити воду в спеку:

В дописі йдеться, що не займе багато часу, перш ніж ви отримаєте охолоджену пляшку напою.

Крім того, один із користувачів зазначив, що якщо немає доступу до відповідного відра, можна купити в магазині пакет з льодом і пакет для зберігання їжі і робити це в ньому.

Деякі користувачі були збентежені тим, який сенс класти сіль з льодом, щоб швидше охолодити пляшку. Однак, додавання солі в крижану воду знижує температуру замерзання води, дозволяючи льоду танути при нижчій температурі, а воді швидше охолоджуватися. Цей процес може охолодити напій на третину швидше, ніж звичайна крижана ванна, іноді всього за п'ять хвилин.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти