StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як спати в спеку: прості лайфхаки охолодити себе і кімнату

31 травня 2021, 22:20
Оптимальна температура для комфортного будинку - 21 градус.
Сну
Вибір, чи відкривати вікна або тримати їх закритими, залежить від їх розташування / Pixabay

Хоча ми можемо не обладнати наші будинки кондиціонерами, існує безліч простіших способів зберегти прохолоду в спальні в теплі місяці і краще виспатися вночі.

Антоніо Денгра, генеральний директор Rointe, сказав: "оптимальна температура для комфортного будинку - 21 градус - все, що вище цього, може створити задушливе середовище проживання.

Тому важливо, щоб ви могли охолодити спальню, щоб добре виспатися вночі в жарку погоду, пише Express.co.uk.

Потрібні прості поради, як зберігати холоднокровність, спокій і зібраність під час спеки?

читайте також"Пекельна" спека + 40° і потопи :синоптик здивував прогнозом погоди на літо

Адам Поусон, керівник відділу цифрових технологій Safestyle, сказав, що не завжди розумно відкривати всі вікна в жаркий день.

Він пояснив: "вибір, чи відкривати вікна або тримати їх закритими, залежить від їх розташування. Якщо ваші вікна виходять на південну сторону, краще закрити штори або жалюзі або поставити вікно в положення для нічної вентиляції, щоб впустити трохи повітря. У той час як, якщо ваші вікна виходять на північ, рекомендується тримати їх закритими. щоб уникнути попадання гарячого повітря".

Далі вибираємо відповідний матрац

Джонатан Уоррен, директор компанії, що спеціалізується на ліжках, підкреслив, наскільки важливо вибрати правильний матрац і що слід враховувати, якщо вам складно заснути влітку.

Він сказав: "Є кілька варіантів матраців, які можуть допомогти вам регулювати температуру тіла. Взагалі кажучи, матрац з високим вмістом натуральних наповнювачів, таких як вовна, бавовна або бамбук, часто є відмінним вибором для тих, хто страждає від поганого засипання в спеку, оскільки вони, як правило, більш прохолодні, а також природно гіпоалергенні.

Не забудьте поміняти простирадла

Нарешті прийшов час замінити зимові простирадла на літні - з натуральних матеріалів. Більш легкі і дихаючі простирадла допоможуть не тільки освіжити спальню, але і уникнути задушливої і пітливості під час сну.

Люсі Екройд, керівник відділу дизайну текстильної компанії, пояснила " " Простирадла з чистої бавовни мають сенсорні переваги і, будучи природними повітропроникними, допомагають регулювати температуру і рівень вологості під час сну, запобігаючи жахливе відчуття липкості, яке ви можете відчувати з синтетичними волокнами.

Не тільки це, але і тканини з великою кількістю ниток більш гладкі по відношенню до шкіри, тому, крім того, що вони набагато зручніше, ви з меншою ймовірністю заплутаєтеся або заплутаєтеся в більш грубих тканинах, які чіпляються, особливо в нічній білизні.

Спробуйте використовувати перкаль, а не сатинові простирадла, так як вони мають більш пухку тканину і, отже, набагато більш повітропроникні.

Крім того, що у вас є відповідні простирадла на літо, ви також повинні переконатися, що у вас є відповідне ковдру.

Обмежте кількість світла, що потрапляє у ваш будинок

Жалюзі та жалюзі використовуються не тільки для захисту від світла, вони також можуть бути використані для ефективного контролю температури у вашому домі, що особливо корисно, коли справа доходить до спальні.

Інтернет-магазин жалюзі дає своїм фахівцям рекомендації щодо кращих варіантів на вибір. Джейсон Петеркін, директор компанії, сказав: "Для початку подумайте про такі фактори, як напрямок вашого вікна. Наприклад, в кімнаті, що виходить на південну сторону, краще використовувати більш товсті утеплювачі, які збережуть прохолоду.

Взагалі кажучи, дерев'яні жалюзі і віконниці для плантацій відмінно підходять для зниження температури в будинку, оскільки вони дозволяють регулювати кількість світла, що проникає в кімнату, змінюючи розмір зазору між планками.

Дерево також діє як природний провідник тепла, допомагаючи не пропускати тепле повітря в літні місяці.

"Якщо ви хочете повністю заблокувати сонячне світло, виберіть затемнюючі штори. Щільна тканина не тільки допоможе регулювати температуру в будинку, але і забезпечить вам кращий нічний сон в більш світлі місяці і більш світлий ранок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти