StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Учитель кулінарної школи розповіла, як зварити вершкове пюре без краплі води: ось її секрет

19 листопада 2023, 18:47
1480
Гуру кулінарії пояснила, чому не варто робити пюре на воді, її слова вас здивують.
Як приготувати пюре на молоці
Як приготувати пюре на молоці / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (177milkstreet), YouTube (Tasty Food)

Картопляне пюре - досить стандартне блюдо, але приготувати з нього страву, яка змусить змусить хотіти другу порцію, вдається рідко. На щастя, гуру кулінарії Розмарі Гілл, яка викладає в одній з американських кулінарних шкіл, розповіла секрет успішного приготування картопляного пюре без води, пише Mirror.

Як приготувати пюре - лайфхак

Щоб приготувати легке і пухнасте пюре, про яке всі мріють, вам не потрібно особливих кулінарних навичок, щоб спробувати зробити це самостійно.

Розмарі Гілл показала одну поширену річ, яка заважає домашнім кухарям, коли справа доходить до приготування пюре.

відео дня

"Варіть картопляне пюре в молоці, а не у воді! Картопля, як і макарони, при варінні виділяє крохмаль в рідину. У випадку з макаронами необхідно зберегти частину цієї рідини, щоб надати соусу блиск і зв'язати його з локшиною. У картопляному пюре варіння в молоці і збереження цієї крохмальної рідини надає йому природну вершковість і дозволяє обійтися без вершків", - радить Розмарі.

Демонструючи в ролику свою власну порцію, вона продовжила: "Картопля, як і макарони, виділяє крохмаль в рідину при варінні. Він стає рідким золотом, дозволяючи отримати пишне, шовковисте, вершкове картопляне пюре. Коли ви виливаєте воду, в якій вариться картопля, ви забираєте весь цей крохмаль, а значить, витрачаєте його даремно".

На щастя для тих, хто не любить возитися з миттям посуду, Розмарі розповіла, що робить картопляне пюре прямо в каструлі, без міксера. Ця хитрість припала до серця її підписникам, один з яких схвально зазначив, що вже багато років готує картоплю саме так, і всі завжди запитують, як у нього виходить така смачна страва.

Дивіться, як приготувати пюре:

@177milkstreet Simmer your mashed potatoes in milk, not water! Potatoes are like pasta, in that they leach starches into their cooking liquid. In the case of pasta, you want to reserve some of that liquid to give sauce a luscious shine and bind it to the noodles. In mashed potatoes, cooking in milk, and preserving that starchy liquid, gives your potatoes a natural creaminess and allows you to skip the weighty heavy cream. #MilkStreetCookingSchool director Rosie Gill demonstrates. #milkstreet#milkstreetrecipes#milkstreetsides#sidesrecipes#thanksgiving#thanksgivingrecipes#potatoes#potatorecipes#mashedpotatoes#mashedpotatorecipes#vegetables#milkstreetrecipes#holiday#holidayrecipes#food#cooking#easyrecipes♬ original sound - Milk Street

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти