StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пиво на допомогу: дуже незвичний прийом експерта з прибирання миттєво видаляє плями з килима

12 лютого 2024, 21:08
2579
Цей прийом ефективно працює на мокрих килимах із новими плямами.
Колаж "Главред", фото flickr (Valters Krontals), freepik
Колаж Главред, фото flickr (Valters Krontals), freepik / Чим можна почистити килим не знімаючи його з підлоги

Якщо на ваш килим потрапив випадковий напій або пролита кава, ви знаєте, наскільки стійкими можуть бути ці плями. Якщо ви втомилися безуспішно відтирати залишки чаю з килима або килимка, фахівці порекомендували доволі незвичайний засіб для чищення.

Відкиньте дорогі засоби для чищення килимів і саморобні зілля, час відкрити банку пива, пише Mirror.

Як почистити плями на килимі - лайфхак із пивом

Експерти з чищення The Rugs кажуть, що все, що вам потрібно зробити, це капнути невелику краплю пива (акцент на маленьку, рештою ви зможете насолодитися пізніше) на пляму і злегка втерти її в килим тканиною, щоб побачити майже негайний результат. Для складніших плям вам, можливо, доведеться докласти певних зусиль для очищення.

відео дня

Щойно пляма зникне, промийте килим невеликою кількістю води і висушіть його.

"Коли справа доходить до видалення плям і плям, дуже важливо діяти якомога швидше, щоб видалити пляму з мінімальними клопотами", - сказав Емре Езер, директор The Rugs.

Використання рішень, які є у вас вдома, і використання цих корисних прийомів дасть вам змогу негайно реагувати і продовжить термін служби ваших килимів.

Якщо після "Сухого січня" про те, щоб налити пиво в будь-що, окрім рота, просто не може бути й мови - завжди можна спробувати сіль. Фахівці радять насипати щедру кількість кухонної солі на тільки-но забруднену ділянку і залишити на годину для вбирання рідини.

"Щойно килим висохне, ви можете пропилососити або змести сіль, щоб відкрити чисту поверхню без плям", - йдеться в заяві The Rugs.

Цей прийом ефективно працює на мокрих килимах з новими плямами. Фактично, щойно пляма висохне, вам доведеться вдатися до інших методів.

WD-40, який часто використовується в автомобілях, також може бути ефективним засобом для видалення плям з килимів. Просто нанесіть розчин на забруднену ділянку на 20-30 секунд, потім ретельно промийте вологою губкою протягом хвилини, а потім висушіть рушником.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти