StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Багато хто сушив одяг неправильно: де категорично не можна розвішувати речі

6 травня 2024, 14:24
1007
Експерт попередив, що маловідома помилка при сушінні білизни в приміщенні може призвести до хаосу в оселі та сприяти зростанню цвілі в будинку.
Багато хто сушив одяг неправильно: де категорично не можна розвішувати речі
Як правильно сушити одяг - поширена помилка може призвести до проблем / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube, УНІАН

Пол Стронг з компанії Magnet Trade каже, що не варто вішати білизну та постільну білизну на дерев'яні двері та перила, оскільки це може завдати "значної шкоди" вашій оселі, повідомляє Mirror.

"Розміщення мокрої білизни на дерев'яних поверхнях може призвести до довгострокових структурних пошкоджень. Дерево - надзвичайно пористий матеріал, тому якщо на ньому залишати мокру білизну, особливо багаторазово, вона може деформуватися і навіть згнити з часом" - додає він.

Експерт також попередив, що вологі дерев'яні поверхні можуть стати "живильним середовищем для росту плісняви", що становить "значні ризики для здоров'я" - особливо для дітей та людей з наявними респіраторними захворюваннями.

відео дня

"Щодо цвілі, то слід також уникати сушіння білизни на батареях", - порадив Стронг. "Сушка білизни на батареях затримує вологу на стінах, сприяючи росту плісняви".

Тому експерт рекомендує розміщувати одяг на сушарці в приміщенні і ставити її біля відчиненого вікна або дверей, щоб "забезпечити хорошу вентиляцію і оптимальні умови сушіння.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти