StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Які 3 помилки робить більшість з нас під час прибирання: мало хто про це здогадується

28 лютого 2024, 19:12оновлено 29 лютого, 23:51
Деякі дії, які ми робимо, навіть не задумуючись, насправді є неправильними і навіть небезпечними для нас самих.
Уборка
Які 3 помилки робить більшість з нас під час прибирання/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash.com

Часто під час прибирання вдома ми можемо робити помилки і навіть не здогадуватися про це.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

Професійна прибиральниця Ембер Еліз, яка публікує дописи в мережі під іменем користувача @bubblesandbuckets, розповіла про типові помилки, яких люди припускаються під час прибирання вдома, пише The Daily Star.

відео дня

Перше відкриття, яке багатьох здивує – не варто використовувати губку, якою ви миєте раковину на кухні, щоб витирати стільниці. Справа у тому, що така губка може досить швидко накопичувати у собі багато мікробів, і якщо такою губкою протирати стільниці, то ці мікроби лише ще більше поширюватимуться по кухні.

За словами Еліз, для протирання стільниць краще мати окремий рушник із мікрофібри.

Друга помилка, яку ми робимо на кухні – використання занадто великої кількості засобів для чищення. Нерідко з найкращими намірами ми можемо наносити на поверхні більше засобів для миття, ніж це потрібно. Як наслідок поверхня, яку ми хотіли очистити, може залишитися липкою і швидше збиратиме на себе бруд.

Третя помилка – змивати засоби для миття одразу після нанесення. Ембер Еліз радить уважно читати інструкцію для використання кожного із засобів, адже досить часто їх потрібно не змивати одразу, а залишати на поверхні на якийсь час, щоб вони встигли краще подіяти. Так само із засобами для дезінфекції – якщо їх змити одразу, а не через 5-10 хвилин, то вони не встигнуть добре продезінфікувати поверхню.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про 5 найкорисніших порад, які змусять дім пахнути свіжістю. Достатньо скористатися кількома простими порадами для прибирання, й оселя завжди буде чистою та пахнутиме приємними ароматами.

Нагадаємо, раніше дієтолог назвав 5 продуктів, які після морозилки стають навіть кориснішими. Є продукти, які після заморожування не лише не втрачають своїх корисних властивостей, а можуть навіть стати кориснішими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти