StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як позбутися ос і шершнів: допоможе саморобний спрей за копійки

2 травня 2024, 11:54
136
Експертка із садівництва і засновниця компанії Kitty and Bean, придумала цей рецепт із трьох інгредієнтів.

Як позбутися ос народними засобами
Як позбутися ос народними засобами / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Оси і шершні можуть стати більш поширеними з наближенням літа, але ви можете легко відлякати цих шкідників природним шляхом.

Оси зазвичай починають проявляти активність наприкінці квітня, а в травні розпочинають пошук їжі та місць для гніздування, на щастя, є просте рішення, як їх позбутися, пише express.

відео дня

Їх приваблюють солодкі запахи і стояча вода, оскільки для будівництва гнізд їм потрібна вода, тому одна з корисних порад для тих, хто має справу з цими шкідниками, - тримати сміття закритим і спорожняти раковину, якщо у вас відчинене вікно.

Експертка із садівництва та засновниця компанії Kitty and Bean, придумала цей рецепт із трьох інгредієнтів, коли зіткнулася з "агресивними" осами, що прилітали до її будинку, і була миттєво вражена результатом.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, що є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і найнадійніших британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

"Я знайшла рецепт засобу для знищення ос, який дійсно працює. Навіть шокуюче добре. Тож тепер я збираюся поділитися рецептом цього чарівного засобу з вами!", - каже експерт.

Як позбутися ос

Для цього вам буде потрібно:

  • 20-30 крапель ефірної олії евкаліпта
  • 20-30 крапель ефірної олії перцевої м'яти
  • Чотири-вісім столових ложок (60-120 мл) мила для миття посуду
  • Порожня пляшка з розпилювачем

Усе, що вам потрібно зробити, це додати інгредієнти в пляшку з розпилювачем, а потім повільно додавати гарячу воду, поки вона не буде заповнена на одну третину.

За словами Робінн, вам не обов'язково використовувати точні вимірювання, можна просто прикинути на око. Додавайте воду обережно, інакше суміш може почати "пузиритися як божевільна".

Щойно суміш опиниться в пляшці з розпилювачем, щільно закрутіть кришку і гарненько струсіть її. Потім розпиліть її біля ос у будинку або в саду.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти