StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Без відкривачки та запальнички: як легко відкрити пляшку

6 червня 2024, 08:45
134
Відкрити пляшку може бути непросто, якщо у вас немає під рукою потрібних інструментів.
Як легко відкрити пляшку
Як легко відкрити пляшку / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Виявляється, ви, швидше за все, роками не знали, що відкривачка не потрібна. Завдяки вірусному відео на TikTok було розкрито набагато простіший спосіб.

Коли ви втамовуєте спрагу і відчайдушно хочете відкрити пляшку, все, що вам потрібно, - це двері. Це може здатися божевіллям, але, схоже, трюк працює, запевняє користувач sleepykrogan.

На опублікованому відео видно, як він кладе верхню частину пляшки на виступ дверної петлі, щоб зняти кришку. І швидко, і геніально.

відео дня
Як легко відкрити пляшку
Як легко відкрити пляшку / Скріншот із відео

Тисячі людей були приголомшені цим способом, і вони просто не можуть повірити, що ніколи не чули про нього раніше. Хто б міг подумати, що підняти кришку може бути так просто?

TikTok

TikTok ("ТікТок") - сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найшвидшезростаючих застосунків, які найшвидше завантажуються, пише Вікіпедія.

Одна людина написала в коментарях: "Ти щойно врятував мене, друже". Інший написав: "ОМГ, це спрацювало. Я не очікував, але збирався спробувати все".

Третій відповів: "Я не можу висловити тобі свою вдячність".

А четвертий додав: "Це єдиний хак, який я знайшов і відразу ж досяг успіху. Спасибі, тому що я вже збирався кинути його у що-небудь".

Дивіться відео про те, як відкрити пляшку без відкривачки:

@sleepykrogan If you have a door you can open a bottle ??. Як відкрити пляшку без відкривачки швидко і легко. #bottleopenerhack#howtoopenbottle#foryou#fyp#hack#bottle#door#doorframe♬ original sound - X?

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти