StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наскільки ви щасливі: 8 ознак здорових відносин

29 серпня 2020, 11:03оновлено 14 вересня 2020, 19:19
Довіра-очевидний фактор будь-яких хороших відносин.
Відносини
Довіра-очевидний фактор будь-яких хороших відносин. / Pixabay

Існує величезна різниця між комфортом і щастям. Насправді, коли ви перебуваєте у відносинах і з кимось, хто вам небайдужий, іноді ви настільки оптимістично засліплені надією на щасливі відносини, що не розумієте, що ваші відносини стали нещасливими.

Нижче головний редактор зібрав вісім ознак того, що у вас дійсно щасливі, а не просто комфортні відносини.

1. Довіра

Звичайно, це очевидний фактор будь-яких хороших відносин. Але що насправді означає Довіру? У щасливих стосунках вам ніколи не слід турбуватися про наміри, почуття або дії вашого партнера, коли він не з вами. Жоден з учасників відносин не повинен негативно ставитися до того, що інший робить сам (в тому числі і диктує, кого їм дозволено бачити і коли їм дозволено бачити). У щасливих відносинах ви просто знаєте, без будь-яких словесних підтверджень або обговорень, що ваш партнер завжди буде вас підтримувати, завжди зберігає ваші секрети і завжди вірить вам (і це відбувається навпаки).

2. Розуміння мов любові один одного

Різниця в мовах любові не означає несумісність, але означає розуміння того, як показати партнеру любов. Це може мати вирішальне значення. Ви можете показати свою любов до партнера, забравшись в будинку або приготувавши вечерю, але якщо їх мова любові - це похвала, вони можуть пройти через всі відносини з відчуттям, що їх не цінують. Точно так само, якщо для вас важливо проводити час удвох, а ваш партнер більше не знаходить часу для побачень, ви, швидше за все, відчуваєте себе нещасним і недооціненим. У найщасливіших відносинах обидва партнери не тільки демонструють свою вдячність один одному, але і вміють проявляти її так, щоб їх партнер відчував себе найбільш улюбленим і цінним.

3. Уміння правильно сваритися

Сварки-це добре. По-людськи неможливо бути поруч з кимось 24 години на добу, 7 днів на тиждень і ніколи не сперечатися і не сваритися, як би ви їх не любили. Але якщо сварки стає занадто частими або жаркими, це - нездорово. В ідеалі ви повинні докласти свідомих зусиль, щоб зрозуміти точку зору коханої людини, навіть якщо ви не згодні один з одним. Любов означає більше піклуватися про вирішення проблеми, ніж про те, щоб бути правим.

4. Зв'язки

Незалежно від того, наскільки щасливі відносини, всім потрібна міцна дружба поза домом. Однак, якщо ви розповідаєте своїм друзям по роботі всі деталі своїх проблем у відносинах, але у вас виникають проблеми з тим, щоб повідомити про свої проблеми своїй половині або якщо ви відчуваєте, що ваш партнер просто "не розуміє", тому ви не говорите з ним про деякі речі, можливо, прийшов час переоцінити, якими повинні бути щасливі відносини. Щасливі відносини-це як якщо б у вас був найкращий друг, з яким ви можете поговорити про все, і який змушує вас ділитися важливими новинами. Дівоча розмова може почекати до бранчу.

5. Без судження

Незалежно від того, що ви зробили або що Вам подобається, ваш партнер повинен повністю прийняти вас таким, яким ви є. Незалежно від того, наскільки дивними можуть бути ваші інтереси або наскільки сумнівним ви вважаєте своє минуле, хороший партнер приймає все, що є ви, і розкриває в вас все найкраще. За словами головного експерта з питань відносин Керрі Бредшоу, "якщо ви можете знайти когось, хто любить вас, кого ви любите, добре, це просто неймовірно".

6. Готові поговорити про свого партнера

Якщо ви перебуваєте у відносинах, то гарантовано, що вас весь час будуть питати про вашу другу половинку. У щасливих стосунках, коли вас запитають про цю особливу людину, ви будете так раді похвалитися його останнім підвищенням на роботі або навіть просто посміхнутися і почервоніти при згадці його імені. У нещасливих відносинах ви б відповіли: "вони в порядку"," Все в порядку "або спробуєте змінити тему, тому що вам або нецікаво, або ви знаєте, що навіть ваше нерішуче" все в порядку " - це не так.

7. Подяка

Експерти з відносин кажуть, що ключ до довгих і щасливих відносин-це завжди бути вдячним своєму партнерові і проявляти цю подяку. В ідеалі це повинно відбуватися без будь-яких зусиль, і всі добрі справи, які ваш партнер робить для вас, великі або маленькі, або кожну мить, коли він щось робить, щоб нагадати вам, чому ви закохалися, повинні викликати у вас почуття подяки за них. Але, коли дні перетворюються на роки, а відносини перетворюються на рутину, не завжди так легко, як колись, відчувати таку вдячність, коли дорослі стресові фактори перешкоджають, наприклад, домашні справи, діти та робота. Але прояв подяки має вирішальне значення для щасливих відносин. Кожен день думайте про три речі, які змусять вас бути вдячними партнеру.

8. Хвилювання

Може бути, метелики в'януть через тижні, місяці або десятиліття. Але між вами і вашим партнером повинна бути якась іскра, яка ніколи не згасне. Не завжди повинна бути та пристрасть або нереалістичний роман, який ви бачите у фільмах. Але завжди має бути хвилювання, щоб провести час з коханою людиною. Відносини повинні заряджати вас енергією, змушувати вас відчувати, що ви дійсно живете, і, врешті-решт, одним з найважливіших уроків любові всіх часів: "у житті занадто багато посередніх речей, з якими потрібно мати справу. Любов не повинна бути однією з них".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти