StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мені дуже соромно": післяпологові гормони змусили жінку змінити ім'я своєї доньки

17 вересня 2023, 16:52
Одна жінка разом зі своїм чоловіком протягом усієї вагітності розглядали ім’я Маріґолд для майбутньої доньки.
жінка, дитина
Післяпологові гормони змусили жінку змінити ім'я своєї доньки / Колаж: Главред, фото: unsplash.com

Одне з важливих рішень, яке батькам треба прийняти, – це вибір імені для малюка, який незабаром з'явиться в їхньому житті. Мамі та тату треба обрати ім'я, яке не лише буде їм подобатись, але й таке, яким майбутня дитина буде пишатися. У батьків є достатньо місяців для вибору, але це завжди виявляється нелегким завданням.

Як пише Mirror, одна жінка разом зі своїм чоловіком протягом усієї вагітності розглядали ім’я Маріґолд для майбутньої доньки. Однак в останній момент вони вирішили, що це надто модне ім'я. Тож через 24 години після народження доньки вони зупинилися на Софії, чому обоє були здивовані.

"Нам сподобалася міжнародна привабливість імені Софія. І водночас ми відчували, що це ім'я позачасове, враховуючи його давньогрецьке коріння", - розповіла жінка.

відео дня

Новоспечена матуся тепер підозрює, що могли спрацювати післяпологові гормони, оскільки через три тижні вона відчула зніяковілість від обраного імені.

"Чи це, ймовірно, пройде, чи нам варто подумати про те, щоб перейменувати дочку? Крім того, Софія таке застаріле ім’я!", - підкреслила жінка.

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся Мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти