StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка, яка зводить з розуму: треба за 10 секунд знайти трьох котів

5 серпня 2023, 14:41оновлено 6 серпня 2023, 12:03
15297
Спробуйте розгадати складну, але дуже захоплюючу головоломку – потрібно докласти серйозних зусиль, щоб серед пінгвінів і сніговиків знайти трьох котів.
Головоломка
Знайдіть трьох котів всього за 10 секунд / dailystar.co.uk

Нудні будні завжди можна розвіяти головоломками. Оптичні ілюзії допомагають потренувати мозок, уважність і весело провести час. Цього разу потрібно знайти котів, які сховалися серед інших тварин.

Головоломка, яку пропонує нам розгадати Dailystar, дійсно вкрай непроста. Потрібно бути дуже уважним, щоб знайти відповідь.

Подобаються головоломки? Тоді спробуйте розгадати ще одну: Головоломка для найуважніших: треба за 10 секунд знайти м'ячик серед цуценят

відео дня

На зображенні - безліч пінгвінів і сніговиків. Деякі з них навіть у шапках і шарфиках різного кольору, щоб ще сильніше вас заплутати.

Завдання - за 10 секунд знайти трьох кішок. Будьте дуже уважні і розглядайте малюнок з особливою підозрілістю.

Загадка
Кішок знайти серед інших тварин дуже складно, проявіть уважність / dailystar.co.uk

Не вдалося знайти кішок? Підказка: перша - в правому куті вгорі, друга на декілька кроків нижче, а третя – трохи лівіше, внизу по центру.

Розгадка
Ви дуже уважна людина, якщо змогли знайти трьох кішок / dailystar.co.uk

Нагадаємо, ми радили вам відгадати неймовірно складну головоломку. Треба розв'язати три приклади, які можуть показати рівень інтелекту людини.

Раніше ми пропонували вам розгадати головоломку, яка ставить у глухий кут більшість дорослих людей. Слід відгадати, скільки блоків показано на малюнку. Одним здається чотири, а іншим – тільки три.

Головоломку, яка зведе з розуму, також можна розгадати на дозвіллі. Потрібно за 13 секунд на захоплюючій картинці собаку серед кішок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти