StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому потрібно частіше прати бюстгальтер: які хвороби можуть з'явитись у жінок

3 серпня 2024, 02:02
506
Дослідження виявили, що багато жінок не перуть свої бюстгальтери - яка загроза може виникнути через це.
Чому потрібно частіше прати бюстгальтер: які хвороби можуть з'явитись у жінок
Як прати бюстгальтери / колаж: Главред, фото: unsplash, ua.depositphotos.com

У бюстгальтері жінки не завжди можуть комфортно себе почувати, адже груди можуть пітніти у ньому - необхідно не нехтувати гігієною бюстгальтера, оскільки це може стати серйозною проблемою із багатьох причин.

Блогер у ТіkTok Таннар зізналася, що не пере свої бюстгальтери. Вона сказала, що це одна з багатьох "грубих" речей, які люди не усвідомлюють, але роблять жінки, передає видання Mirror.

"Коли справа доходить до прання наших бюстгальтерів, ми майже не робимо цього. Єдина причина, чому я випрала бюстгальтер, це якщо я побачила на ньому бруд, він став брудним або почав пахнути. Насправді я цього не зроблю, це можуть тривати тижні, місяці, можливо, роки. Я знаю, що я така не одна", - розповіла дівчина на своїй сторінці.

відео дня

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Прищі та подразнення є можливими побічними ефектами тертя, недостатньої циркуляції повітря та потовиділення. Це може бути спричинено носінням бюстгальтерів протягом тривалого часу, або вони не випрані належним чином.

Експерт із нижньої білизни Емма Вудроу закликає людей регулярно прати бюстгальтери, щоб уникнути неприємних проблем зі здоров’ям. Люди не усвідомлюють, наскільки це може закінчитись для них погано.

"Тема, як часто потрібно прати бюстгальтери, є обговорюваною. Правда в тому, що все зводиться до факторів вашого індивідуального способу життя, а також зовнішніх факторів. Погода є одним із факторів впливу навколишнього середовища, які мають велике значення. Спека впливає на частоту прання речей, оскільки підвищення температури призводить до посилення потовиділення, яке легко вбирається всіма частинами бюстгальтера", - пояснила фахівець.

Вона також зазначила, що після цього може виникнути свербіж, який супроводжується потом під грудьми та вологою на спині чи грудях, особливо якщо ви носите бюстгальтер протягом тривалого часу. Також важливо пам’ятати, що потовиділення - це природна система охолодження тіла, тому рішенням завжди має бути частіше прання бюстгальтерів, а не пошук способів запобігти потовиділенню.

Чому потрібно частіше прати бюстгальтер

  • Висипи та плями на тілі. Якщо ваш бюстгальтер не випрати належним чином у проміжках між одяганням, то на ньому накопичуватиметься піт та бруд, який створить середовище для розмноження бактерій. Бюстгальтер постійно контактує зі шкірою, тож на ній можуть з'явитись висипи.
  • Інфекція. Якщо ваші висипання запалюються, а ви продовжуєте носити бюстгальтер або надто тісний одяг, тоді це може відкрити рани на тілі. Це може загрожувати інфікуванням, якщо на рану потрапить піт і бруд. Якщо ви помітили пошкоджену шкіру, яка виглядає червоною та запаленою, необхідно звернутися до лікаря.
  • Неприємний запах. Брудний бюстгальтер накопичує піт та бруд, що майже обов’язково створить неприємний запах. Найкращий спосіб уникнути цього - регулярно та ретельно прати бюстгальтери. Фахівці радять використовувати миючий засіб і гарячу воду, а потім покласти його для просушування.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти