StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

9-річний хлопець вирішив поїсти вночі: те, що він побачив на кухні шокувало всіх

22 червня 2024, 02:41оновлено 22 червня, 12:27
11069
Дев'ятирічний хлопчик пережив найсильніший шок після того, як пішов перекусити пізно ввечері, і виявив чоловіка, який стояв на кухні - далі все стало гірше.
9-річний хлопець вирішив поїсти вночі: те, що він побачив на кухні шокувало всіх
Хлопець вирішив поїсти вночі - те, що він побачив на кухні шокує / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Життя хлопчика перетворилося на фільм жахів після того, як він спустився вниз опівночі, щоб перекусити, і зробив жахливе відкриття на кухні.

Ділячись цією історією в TikTok, один з акаунтів розмістив відеоролик Джонатана Бартлетта Аллена, відомого в мережі як MrBallen, який згадує про цю травматичну подію. Для початку він розповів, як маленький хлопчик зрозумів, що може вночі вислизнути з ліжка і потрапити на кухню, щоб "з'їсти стільки шкідливої їжі, скільки захоче", і щоб батьки не помітили цього, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про цікаві і дивні знахідки в будинку, рекомендуємо наш матеріал: Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало.

відео дня

"Одного вечора, влітку того року, його сім'я пішла на величезну вечерю до чудового ресторану, а коли вони повернулися, у них були всі ці залишки їжі. Хлопчик дуже хотів з'їсти залишки кисло-солодкої свинини. Він був дуже схвильований цим. Тож усі лягли спати, а він, будучи дуже обережним, почав спускатися сходами вниз, дуже обережно. Він дійшов до кінця сходів і не видав жодного звуку", - розповідає блогер.

Але потім він застигає на місці, бо чує звук, схожий на стукіт виделки об прилавок. Він обережно зазирає за ріг, сподіваючись побачити маму чи тата, які стоять біля холодильника, але замість них там з'являється незнайома постать.

"Він просунув голову достатньо далеко, щоб зазирнути на кухню - і побачив посеред кухні худорлявого чоловіка, якого він ніколи раніше не бачив, який пив молоко прямо з пакета, а холодильник був відчинений настіж", - сказав блогер у відео.

Ледве стримуючи крик, хлопчик прокрадається нагору, перш ніж забігти до батьківської спальні, щоб розповісти їм про те, що він щойно побачив. Батько збігає вниз, готовий протистояти тому, хто там є, але там нікого немає. Немає навіть ознак того, що там хтось був

"Потім батьки перевірили весь будинок, але знову нічого не знайшли. Вважаючи, що син все це вигадав, або, можливо, йому це наснилося, вони відправили його назад у ліжко і самі пішли спати", - сказав Джонатан.

Наступні кілька днів хлопчик почав подумки записувати, де що знаходиться на кухні, чекаючи і спостерігаючи, чи не пересунеться щось "таємниче" вночі.

"Він почав звертати дуже пильну увагу на все в своєму будинку. Вранці він спускався вниз раніше за всіх і дивився, чи немає слідів того, що хтось був на кухні. Одного разу він помітив, що тримач для серветок був пересунутий на інший бік столу. Він також помітив, що в раковині стоїть кухоль, яким ніхто не користувався напередодні ввечері. Отже, він думає, що хтось проникає в наш будинок. Я не знаю як, не знаю де, але я впевнений, що це все ще відбувається", - зазначив блогер.

Незважаючи на це, батьки все ще не вірили йому. Але через три місяці хлопчик лежав у своїй спальні і дивився на вентиляційний отвір, коли помітив пару очей, що дивилися на нього зверху вниз. У стані паніки він вбігає до кімнати батьків і намагається пояснити, що він щойно побачив, "повністю збожеволівши".

Його батьки кидаються в спальню і відкривають кватирку, але з іншого боку нічого не знаходять. Вони знову звертаються до сина і звинувачують його в тому, що у нього "надмірно активна уява", після чого виходять зі спальні і продовжують свій день так, ніби нічого не сталося.

Дивіться відео про найбільший шок для 9-річного хлопчика:

"Але минає тиждень, і їхній будинок починає дуже погано пахнути. Більшість смороду йшла з вентиляції в спальні хлопчика. Що ще гірше, з вентиляційного отвору випадали личинки", - додає Джонатан.

Збентежені батьки викликали спеціалістів з кондиціонування повітря, щоб ті подивилися на проблему - вони вважали, що у вентиляційному отворі була мертва тварина. Але коли вони відкрили його, щоб перевірити, то зробили жахливе відкриття - і зрозуміли, що підозри хлопчика були правильними з самого початку.

"Вони знайшли мертвого чоловіка, який жив у них під стелею. Там було буквально розкладачка, яка була встановлена всередині стелі. Там були малюнки цього хлопчика, зроблені з точки зору того, хто дивився на нього через вентиляційний отвір. Хтось жив у стелі над ліжком хлопчика місяцями, а потім помер там", - вказав блогер.

Перед тим, як закінчити відео, він просто додав: "Ця людина так і не була ідентифікована і померла як Джон Доу".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти