StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на вересень 2024 для Водоліїв: містичні події та віщі сни

1 вересня 2024, 20:28
1936
У перший місяць осені Водолії можуть отримати новини про спадщину або змінити свої фінансові зобов'язання.
Гороскоп, Анжела Перл
Водолій - Гороскоп на вересень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2024 для Водоліїв.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 2 вересня Плутон, що перебуває у знаку Водолія, почне свій ретроградний рух і повернеться в 12-й дім гороскопа. Ця подія матиме значний вплив, оскільки 12-й дім пов'язаний із завершенням, звільненням і самопізнанням.

Плутон перебуватиме в цьому домі гороскопа до 20 листопада, що дасть можливість завершити старі справи і звільнитися від непотрібного. Цей час може бути пов'язаний із внутрішніми усвідомленнями, інтересом до езотерики і навіть можливими змінами в житті, такими як імміграція або зміна професії.

Можливо, в житті Водоліїв відбудуться містичні події. Ви будете бачити віщі сни або знаки з невидимих джерел, які можуть вказати на ваше призначення.

Деякі Водолії можуть переїхати або змінити професію.

Що принесе Водоліям молодик

3 вересня - молодик у восьмому домі гороскопа. Загалом вся увага Водоліїв буде спрямована на сферу фінансів, а також на самооцінку.

Восьмий дім пов'язаний із чужими грошима, кредитами, податками і спадщиною. Ви можете отримати новини про спадщину або змінити свої фінансові зобов'язання. З'являться нові можливості для інвестицій або перефінансування наявних боргів. Деякі Риби почнуть працювати з психологом.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Місячне затемнення 18 вересня - чого чекати Водоліям

Місячне затемнення відбудеться в другому домі гороскопа, пов'язаному з фінансами і доходами. Висвітяться слабкі сторони у ваших фінансових справах. Затемнення змусить вас переглянути джерела доходу і способи їхнього отримання. Можлива поява нових джерел доходу або креативних проєктів, які можуть принести фінансову вигоду. Нептун, що перебуває поруч із затемненням, може допомогти побачити реальну картину ваших фінансових справ, прибравши ілюзії та мрії.

З 24 вересня Венера увійде в 10-й дім гороскопа, що може призвести до підвищення статусу, нових кар'єрних можливостей або навіть пропозицій руки і серця.

Наприкінці місяця можливі хороші новини про фінанси, особливо якщо ви чекаєте рішення з юридичних питань або імміграції.

Детальний гороскоп для Водоліїв на вересень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти