StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на вересень 2024: важлива астрологічна подія змінить життя Риб

1 вересня 2024, 19:43
2378
Плутон може повністю змінити плани Риб, попередила астрологиня.
Анжела Перл, гороскоп
Риби - Гороскоп на вересень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2024 для Риб. У перший місяць осені відбудеться дуже важлива астрологічна подія, яка вплине на Риб.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 2 вересня Плутон повертається у ваш 11-й дім гороскопа до 20 листопада. Це планета трансформації, великих змін, яка може змінювати життя і переконання.

Плутон змінюватиме оточення Риб або щось пов'язане з друзями. Можливо, відбудеться якась важлива подія в житті подруги або друга. У Риб з'являться нові однодумці, нові цілі, мрії. Плани можуть змінитися повністю за ці два з половиною місяці, попередила астрологиня.

3 вересня - молодик у сьомому домі гороскопа. Це сектор, який відповідає за всіх інших людей, з якими ви спілкуєтеся, комунікуєте.

"Це може бути нове кохання, шлюб. Ви з'їдетеся з вашим партнером, станете жити разом, у вас буде спільний бюджет. Можлива пропозиція руки та серця, а може бути ділова співпраця з юристом, бухгалтером, архітектором, клієнтом. У вас з'явиться новий друг або подруга. Можливий контакт із впливовою, значущою людиною", - свідчить гороскоп на місяць.

Сильніше за інших молодик відчують Риби, які народилися з 1 по 3 березня.

5 вересня Марс входить у п'ятий дім гороскопа. Це суперсфера життя, тому що є сектором радості, кохання.

Ви будете більш активні, тому що Марс - це планета активності, дій. Ви будете організовувати якусь виставку, поїдете в подорож, будете брати участь у якихось заходах.

"Зазвичай Марс так довго не зупиняється в одному секторі, але оскільки він буде ретроградним, то ходитиме вперед і назад у цьому секторі, тому це якась тема надовго. З 5 вересня Марс залишиться в цьому секторі до 5 листопада. Потім буде перепочинок до Нового року, а з 7 січня до 19 квітня Марс знову буде в п'ятому домі. Може бути й так, що ви кудись поїдете на кілька місяців, потім повернетеся і знову поїдете туди ж", - припустила Анжела Перл.

Місячне затемнення 18 вересня - чого чекати Рибам

Місячне затемнення 18 вересня матиме значний вплив на знак Риб, оскільки воно відбудеться в їхньому знаку. Ця подія символізує зміну енергії та відкриття нових можливостей. У вас може змінитися сприйняття себе і навколишнього світу. Ви можете побачити себе в новій ролі або змінити свій стиль.

Можливі нові знайомства або зміни у стосунках, включно зі шлюбом або розлученням. Деякі Риби можуть захотіти змінити своє ім'я, прізвище або навіть громадянство.

Оскільки затемнення буде поруч із Нептуном, це може посилити інтуїцію і творчі здібності. Ви можете відчути бажання відрізати непотрібні зв'язки або, навпаки, поглибити наявні стосунки.

Особливо сильно місячне затемнення вплине на тих, хто народився з 15 по 17 березня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Останній тиждень місяця може бути пов'язаний із навчанням, поїздками за кордон або спілкуванням із людьми іншої культури.

Можливі нові контакти з впливовими людьми, які можуть змінити ваше оточення і плани на майбутнє. Таким чином, кінець місяця обіцяє бути насиченим і сповненим можливостей для Риб.

Детальний гороскоп для Риб на вересень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти