У Слузі народу придумали хитрий план з виключенням Дубінського з фракції

28 січня 2021, 09:06
Фракція Слуги народу підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, впевнений Федір Веніславський.
Олександр Дубинський
Олександр Дубінський / УНІАН

Член фракції Слуга народу у Верховній Раді, представник президента в Конституційному Суді України Федір Веніславський прокоментував ймовірність виключення з фракції СН депутата Олександра Дубінського, проти якого США ввели санкції.

В ефірі Еспресо.TV він висловив упевненість в тому, що фракція Слуги народу підтримає виключення депутата Олександра Дубінського.

Водночас він підкреслив, що Дубінського можуть виключити з фракції Слуга народу лише "тимчасово".

"Я переконаний, що санкції проти пана Дубінського цілком обґрунтовані і мають достатню кількість доказів. І наша фракція чудово розуміє, до яких наслідків це може призвести, якщо не буде відповідної реакції. Враховуючи цей факт, я впевнений, що у фракції знайдеться достатня кількість голосів, щоб тимчасово виключити Олександра Дубінського з фракції Слуга народу. Особисто я буду голосувати за це", - зазначив Веніславський.

За його словами, в партії також підтримають призначення Юрія Вітренка міністром енергетики:

"Під час першого голосування багато народних депутатів не голосували за призначення Вітренко, керуючись аргументами, які були оприлюднені в ЗМІ, зокрема, про премії пана Вітренка від НАК Нафтогаз... На останній зустрічі пан Вітренко зміг переконати народних депутатів. Він чітко пояснив, якого плану дотримуватиметься у сфері розвитку енергетики. Саме це і збільшило підтримку серед депутатів нашої фракції на його користь", - додав "слуга народу".

читайте такожУ Зеленського оцінили санкції США проти Дубінського

Санкції проти Олександра Дубінського:

  • Влада США прийняла рішення ввести санкції проти низки громадян та організацій України - за втручання у вибори американського президента.
  • У тому числі, під санкції США потрапив нардеп Олександр Дубінський.
  • Американські чиновники підкреслюють, що особи та організації, проти яких були введені санкції, є частиною "пов'язаної з Росією мережі впливу, що має відношення до депутата Верховної Ради Андрія Деркача".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти