StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Україно, прощай": Наташа Корольова публічно висловила свою позицію

14 березня 2023, 12:53
Ганебний концерт у Кремлі виконавиці "Жовтих тюльпанів" підклав порядну свиню.
Наташа Корольова
Наташа Корольова вигнала на сцену Кремля шоу-балет в триколорі / instagram.com/koroleva__star

Колишня киянка, а тепер - співачка-зрадниця Наташа Корольова довгий час водила свою аудиторію за ніс: вона не сказала ні слова про війну в Україні, при цьому залишаючись лояльною до країни-агресора і чоловіка, який підтримує геноцид на її історичній батьківщині. Зберігає зв'язок артистка-запроданка і з мамою, Людмилою Поривай, яка підтримує Україну і навіть перестала спілкуватися з зятем-путіністом.

Тепер же Корольова, схоже, перестала прикидатися, і вельми демонстративним жестом підкреслила, що на Україну їй наплювати, і вона з великим задоволенням буде світити своїми пухкими стегнами під дудку кремлівської пропаганди.

Днями у співачки відбувся великий сольний концерт в Кремлі, приурочений до прийдешнього 50-річчя співачки. Костюми Корольової та її шоу-балету стали окремим предметом для жартів, проте в одному з номерів глядачі розгледіли вельми конкретний меседж.

відео дня

Поки співачка на першому плані уявляла себе примадонною, на задньому плані підтанцьовка ходила в кольорах російського триколора - в білих футболках, синіх штанях і червоних чоботях.

Чи було це збігом, або реальним посилом, сама Корольова коментувати не стала. Однак її шанувальники, які також схвалюють війну в Україні, дуже зраділи, що артистка вирішила таким помпезним чином обірвати свої зв'язки з нашою країною: "Мені здається, або таким чином вона каже - " Україно, прощай!"?", "Ось так от, поки мама Люда носиться з українським прапором, донька виступає з російським. Як би не посварилися" та ін.

Наташа Корольова
Наташа Корольова вигнала на сцену Кремля шоу-балет в триколорі / instagram.com/koroleva__star

​Нагадаємо, раніше Корольова опублікувала спільні кадри з Людмилою Поривай, мамою артистки, яка відкрито виступила на підтримку України у війні проти Росії. Співачка вирішила прокоментувати стосунки з матір'ю.

Також співачку-зрадницю заплювали за її безглузді вбрання - Корольова осоромилася під час концерту у Кремлі. Одіозну артистку висміяли в мережі за червону сукню і леопардову накидку, які явно не поєднувалися. Ситуацію погіршили і образи її сина та чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти