StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова сумує за чоловіком Діани Гурцкої, але в Москву більше ні ногою - росЗМІ

24 травня 2023, 17:09
Примадонна боїться летіти, так як Кучеренко помер в літаку, стверджують інсайдери.
Діана Гурцкая, Петро Кучеренко, Алла Пугачова
Алла Пугачова вирішила не їхати на похорон чоловіка Діани Гурцкої / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, instagram.com/diana.gurtskaya.official

Сьогодні відбулося поховання чоловіка російської співачки Діани Гурцкой - 46-річного заступника Міністра науки і вищої освіти рф Петра Кучеренко. На похоронах очікували на високу гостю - співачку Аллу Пугачову, яка була для Гурцкої патроном і близькою приятелькою.

Примадонна, яка на початку травня відвідала Москву, щоб попрощатися і провести в останній шлях Валентина Юдашкіна, вшанувати своєю присутністю подругу відмовилася.

Про це повідомили росЗМІ люди з близького оточення Пугачової. За їх словами співачка складно переносить перельоти, до того ж її налякало, що Кучеренко помер саме в літаку. Тому за чоловіком Гурцкої вона навіть поплакала, але в Москву ні під яким приводом її найближчим часом не заманиш.

"Алла Борисівна навіть розплакалася, коли дізналася про її горе. Однак прилетіти Пугачова не зможе. Алла Борисівна важко переносить перельоти, для неї кожен переліт - величезний стрес. Та й той факт, що сам Петро Кучеренко не пережив польоту, додає тривожності. Адже стан здоров'я самої Пугачової потребує лікарського контролю, у Алли Борисівни були операції на серці", - повідомляє джерело.

Дивіться відеорепортаж про те, як Алла Пугачова і Максим Галкін з улюбленців перетворилася на персон нон-грата в країні-окупанті:

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в рф, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти