StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярна російська актриса збила на смерть жінку

20 жовтня 2022, 15:50оновлено 20 жовтня 2022, 18:25
4093
Актриса не помітила в темряві молоду жінку в нетверезому стані.
Популярна російська актриса збила на смерть жінку
Анна Большова. Фото Kp.ru

14 жовтня російська актриса Анна Большова стала учасницею смертельного ДТП.

Як повідомляє російський Телеграм-канал "Звездач", актриса збила жінку на смерть. За результатами експертизи, загибла була в нетверезому стані.

Загиблою виявилася молода жінка, 31-річна Олеся Соколова (за деякими даними Борисенко). Дівчина проживала в місті Обнінськ. У неї залишилося двоє дітей. Старшому синові Олесі зараз близько 18 років.

відео дня

"У 2007 році Олеся закінчила "Обнінський коледж технологій і послуг". Вона зловживала алкоголем, тусувалася в під'їздах і покинутих будівлях. Все по регіональній класиці", - повідомляють канали, відмінно знаючи, як живуть в російській глибинці.

Крім того, відомо, що актриса залишилася на місці події і відразу ж викликала швидку. Однак молода жінка померла від втрати крові ще до приїзду бригади. Повідомляється, що Большова не помітила жінку в темряві.

Сама актриса пройшла перевірку і виявилося, що вона перебувала за кермом твереза.

Нагадаємо, раніше популярний кіно актор Юрій Батурин, який народився в Кіровоградській області і жив у Дніпропетровську, вважає себе російським актором, розповів про те, чому з ним не спілкуються його батьки, які залишилися в Україні і переживають обстріли російськими ракетами.

За словами актора, батьки вважають його ворогом і вони не спілкуються з ним з 24 лютого, з дня, коли Росія вторглася в Україну. При цьому, артист, як пише пропагандистське видання, щиро дивується, чому рідні люди не схвалюють цього.

"Я їм ворог. Не спілкуюся з ними з 24 лютого. Насилу розумію, чому мене там вважають зрадником. Зараз мої батьки просто доживають в цій нинішній Україні, не живуть. Їм вже говорили оточуючі, мовляв, як же так, що з Юрою", – каже Батурин.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти