StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Перебуваю в стані очікування": Притула зізнався, чи готовий піти до ЗСУ

4 серпня 2024, 19:19
347
Сергій Притула розкрив подробиці свого статусу зараз.
Сергей Притула
Сергій Притула про вступ до ЗСУ - чому шоумен не служить / колаж: Главред, фото: instagram.com/siriy_ua

Український шоумен і громадський діяч Сергій Притула під час повномасштабної війни розвинув активну діяльність благодійного фонду, що опікується різними потребами наших захисників. Утім, нерідко його запитують, чи готовий він сам поповнити їхні лави та стати пліч-о-пліч зі зброєю в руках.

Нещодавно Притула в інтерв'ю для Укрінформу відверто зізнався, що думає про власну мобілізацію. Він не став приховувати, що отримав відтермінування, як багатодітний батько, але не відкидає і такий варіант, що йому буде необхідно піти на фронт.

Проте діяч переконаний, що зараз він також приносить Україні велику користь. "У січні 2024 року я прийшов у ТЦК, пройшов ВЛК, отримав відстрочку як багатодітний батько. І власне перебуваю в стані очікування й готовності. Якщо зміниться щось у законодавстві, чи якщо держава прийме якісь нові правила і скаже "алга", – то значить "вперед". Станом на сьогодні, я просто пригадую реакцію військових, коли було мобілізовано керівника військового напряму нашого фонду. Відверто, радощів ні в кого з військових це не викликало. Тому що Рома Синіцин реально розбирався у всьому, що відбувається на 1200 кілометрів лінії бойового зіткнення", - зазначає він.

відео дня

При цьому Сергій Притула зізнався, що вступити на службу хотів сам, адже практично всі чоловіки його родини зробили саме так. Однак вони ж і вмовили шоумена не поспішати з цим важливим рішенням.

"Мій старший брат пішов добровольцем із кордівцями, а два брати мої двоюрідні – офіцери Збройних сил України, хресний син – офіцер Держприкордонслужби. І я такий, у моменті – мені треба. Але якраз військові стали тими людьми, які мене переконали, що не потрібно робити поспішних рішень, потрібно займатися тим, чим ти займався всі ці роки до повномасштабного вторгнення. І зважаючи, ще раз кажу, на результати роботи фонду, мені здається, що принаймні станом на сьогодні говорити про подібні речі передчасно", - поділився Притула.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Дмитро Монатік і його дружина Ірина поділилися щасливою новиною - зіркова пара чекає на третю дитину. Разом вони вже виховують двох синів.

Також українська співачка Марія Яремчук вийшла на зв'язок із шанувальниками. Після відходу зі сцени 2018 року її рідко можна побачити в інформаційному просторі, але заради важливої для неї людини артистка зробила виняток.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти