StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мені байдуже на Україну": український співак у Європі поскаржився на душевний стан

1 серпня 2023, 16:25
222897
Співак і саундпродюсер родом з України Іван Збараський (Zbaraski) здивував фанатів суперечливими думками, які виклав на папері.
Збараскі, прапор України
Музикант Zbaraski відзначився неоднозначною заявою / колаж Главред, фото Instagram, УНІАН

Український музикант, співак і музичний продюсер родом Тернопільщини Іван Збараський (відомий за творчим псевдонімом Zbaraski) здивував своїх фоловерів досить суперечливими думками з приводу україно-російської війни. Неоднозначний пост був опублікований на офіційній сторінці співака в соціальній мережі Instagram.

"Я втомився надихатися історіями людей, не знаючи навіщо і для чого, якщо я боягуз і боюся померти за Україну, боюся померти за когось. Мої пісні в основному про моє життя і те, який я класний, стильний, вайбовий коханець. Мені байдуже на Україну. Я сиджу тут і роблю вигляд, що я щось роблю, що я волонтерю і це добре. Мені все одно на Каховку і на трагедії кожен день. Я підключив збір до пісні [Zbaraski випустив нещодавно трек за мотивами російського теракту на Каховській ГЕС ‒ Главред], тому що так правильно. Я не знаю, яку мету переслідую, коли пишу пісні про себе, війну", – йдеться в тексті.

Ясна річ, тези музиканта вирвали бурхливу реакцію в коментарях під його постом - особливо на тлі того, що він давно проживає в Нідерландах.

відео дня

"Ця публічна рефлексія не сподобалася коментаторам, які нагадали артисту, який з початку повномасштабного вторгнення відсиджується в Нідерландах, що не йому скаржитися на втому від війни", "Байдуже на Україну, Каховку, трагедії? Вибачте, але можна підбирати слова. Військові не втомилися? Отже. Дуже неемпатично. Завжди можна звернутися за психологічною допомогою, Якщо ви не витягаєте ‒ це ок", "Тому ви пишете в треку "я як Київ – не здаюся". Щоб що?", "Український психопат", - гнівно написали вони.

'Мені байдуже на Україну': український співак у Європі поскаржився на душевний стан
Збараскі
Збараскі

Нагадаємо, раніше українська співачка Maruv вирішити нагадати про себе новим відео - папараці підловили її, коли вона виступала на корпоративі перед російською аудиторією в Дубаї.

Також вона відчайдушно намагається залучити аудиторію, яку розгубила за рік мовчання. Наприклад, роликом з кадрами з бекстейджа фотосесії - першою після пологів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти