StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Меладзе розповіла про рідного чоловіка в зоні бойових дій в Україні

15 березня 2023, 18:27
Колишній тесть Валерія Меладзе залишається жити в Дніпропетровській області.
Ірина Меладзе
Ірина Меладзе розповіла про старигана-батька, який живе в зоні бойових дій в Україні / instagram.com/irinameladze_

Перша дружина Валерія Меладзе Ірина Меладзе народилася в місті Зеленодольськ Дніпропетровської області. Зараз Ірина проживає в рф і співпрацює з телебаченням країни-агресора. Вона жодного разу не висловила свою позицію щодо повномасштабної війни в Україні, обходячись лише розмитими фразами.

Зараз вона відпочиває з однією зі своїх дочок в Країні Басків - п'є шампанське , ласує морепродуктами, про що свідчать знімки на її сторінці в Instagram. Там же вона вирішила підвести підсумки минулого року на честь свого Дня народження.

Ірина поскаржилася, що за останній рік її психіка сильно похитнулася - щоб її поправити вона перестала стежити за новинами, записалася на розвиваючі курси і стала стежити за тим, що говорить. "Багато було сліз і нестерпності того, що відбувається, але в якийсь момент я зрозуміла, ще трохи і "попливу". Але життя триває, і, незважаючи ні на що, потрібно було не випасти з нього, а адаптуватися правильно. Психологи кажуть, що все колись закінчиться, а ваш "з'їхавший дах" залишиться з вами назавжди, тому бережіть себе від потоку інформації, який може знести. Перше, що я зробила - відключила ТБ, хоча це було нелегко, і стала фільтрувати Інфо. Далі, записалася на курси крою та шиття. Я прибрала з лексикону фрази: "Справи йдуть добре", "Життя прекрасне" і всяку подібну нісенітницю. Не розумію, як це зараз можливо, коли навколо смерть і гинуть люди. Важко всім і потрібно проявляти повагу і співчуття до людського горя", - пише вона.

Одна з причин такого "зсуву" в житті Меладзе криється в тому, що її рідний батько, якому 84 роки, все ще в Україні, живе недалеко від Нікополя, де часто буває дуже "гаряче".

"Загальний біль від того, що відбувається не відпускає ні на хвилину. Тим більше, що мій 84-річний батько, який потребує догляду, залишився в зоні бойових дій практично один", - поскаржилася Ірина. Однак і в порятунку свого батька, і в закінченні війни вона сподівається виключно на Бога. "Віримо, що Господь все управить", - підсумувала свої скарги Ірина Меладзе. Та про те, хто ту війну розпочав, вперто мовчить.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російського коміка Михайла Шаца, який був визнаний в РФ іноземним агентом за висловлювання проти війни в Україні, депортували з Індонезії прямо перед його концертом на Балі.

Також російський актор родом з Вінниці Анатолій Білий, який відкрито засудив війну в Україні, розповів про цькування, яку він переживає через шанувальників "русского міра".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти