StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Єдине відеоінтерв’ю з Валерієм Залужним за час війни покажуть у проєкті "Рік. За кадром"

9 травня 2023, 14:19
"Залізний Генерал" відверто поспілкувався з Дмитром Комаровим.
Дмитро Комаров, Валерій Залужний
Валерій Залужний дав перше та єдине інтерв'ю з початку повномасштабної війни для спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром" / Прес-служба

Цієї п’ятниці о 21.30 на 1+1 Україна вийде третя частина спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром". У випуску покажуть повну версію інтерв’ю з Головнокомандуючим ЗСУ Валерієм Залужним.

Від початку повномасштабного вторгнення лише двом світовим виданням вдалося отримати коментарі від Генерала Залужного – і лише в друкованому вигляді. Дмитру Комарову вперше випала можливість записати відеоінтерв’ю із "Залізним генералом". На цю розмову журналіст і телеведучий чекав цілий рік.

В інтерв’ю Валерій Залужний поділиться деякими військовими таємницями, які зараз вже можна озвучувати. Він розповість, як Збройним силам вдавалось переміщувати техніку непомітно для всієї країни, та які дії та рішення допомогли Україні вистояти в перші найскладніші тижні повномасштабного вторгнення.

"Був проведений величезний комплекс навчать. І не один. Який дозволив повністю змінити конфігурацію протиповітряної оборони. Внаслідок чого зберегти цей потенціал, який зберігається до сих пір. Був проведений величезний комплекс заходів", - розповів Валерій Залужний.

Пригадуючи, як розпочався для нього ранок 24 лютого 2022 року, Генерал Залужний поділився з Дмитром Комаровим цікавими подробицями про найбільш неочікуваний для нього дзвінок: "Буквально я в 5 годині ранку отримав телефонний дзвінок від людини, яка мені була не дуже приємна. Дзвінок був із-за кордону. І ця людина просила в мене вибачення", - прокоментував Головнокомандуючий ЗСУ.

Також Генерал Залужний відповів і на більш особисті питання Дмитра Комарова. Головнокомандуючий поділився, як він переживає втрати, як часто бачиться з рідними та як родина реагує на ризики війни.

Про листи від дітей, викорінення "радянщини" з української армії та про те, що може викликати сльози у "Залізного Генерала", дивіться цієї п’ятниці, 12 травня, о 21.30 на 1+1 Україна у спецпроєкті Дмитра Комарова "Рік. За кадром".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти